Egy igen durvának ígérkező fegyver, a Mounted Turret érkezik a játékba

Egy igen durvának ígérkező fegyver, a Mounted Turret érkezik a játékba

Igazán érdekes koncepció, aminek biztosan meglesz majd az előnye is és a hátránya is.

Tegnap este az in-game hírek menüpont alatt ugrott fel az Epic szokásos bejelentője, amivel a következő frissítés legújabb fegyverét/tárgyát szokták beharangozni. Ezúttal sem volt ez másképp, a játékosok nagy meglepetése azonban egy gigantikus löveg torony fog érkezni!

A fegyverhez tartozó leírás így hangzik: "Helyezd el a Mounted Turretet, és engedd ki az elnyomó lövéseket! De vigyázz, nehogy túl melegedjen!" A rövid üzenetből már meg is tudhattuk, hogy a várhatóan Legendary szintű fegyvert nem lehet majd a végtelenségig használni, figyelni kell a hőmérsékletére. Egyelőre alig tudni róla bármilyen egyéb részletet; a sebzése, az újrafelhasználhatósága, az életereje (várhatóan ki lehet majd lőni ezt is) mind ismeretlen, csupán a lövedékek számára tippelhetünk, hogy az talán végtelen lesz, ugyanis más játékokban a túlmelegedés mechanikájával kiegészített fegyverek általában végtelen lőszerrel rendelkeznek. Nagy eséllyel a következő frissítéssel érkezik, amelyet kedden, szerdán vagy csütörtökön fog kiadni az Epic Games.

A közösség egyébként elsőre egész pozitívan fogadta, kíváncsian várjuk, hogy mégis mennyire lesz majd hasznos eleme a játéknak, huzamosabb ideig egy helyben állni/ülni ugyanis nem a legjobb ötlet, egy mesterlövés bármikor lecsaphat ránk.

Ti mit gondoltok a fegyverről? Lesz neki vajon bármi értelme?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borító

Kövess Minket!