A VP történelmében először esett ki a top 30-ból! - HLTV ranglista

A VP történelmében először esett ki a top 30-ból! - HLTV ranglista

Hatalmas ugrások és még nagyobb zuhanások jellemzik a HLTV frissített ranglistáját.

November 11-én véget ért az IEM Chicago és a hét is, így joggal várhattuk a HLTV legújabb ranglistáját, ami ma meg is érkezett. A top 10-ben meglepően kevés változás történt, de a lista végénél bőven láthattunk meglepetéseket. Részben a HR is komolyat csúszott, a VP pedig kiesett a legjobb 30-ból. A fnatic és az LDLC viszont már egy verseny után is rakétaként repült fel a ranglista közepére.

Top 10

Mint említettem, túl sok változás itt nem történt, pedig az IEM Chicago-n a Na'Vi csúnyán leszerepelt, míg a Liquid a döntőbe jutott, de így sem tudták megelőzni az ukránokat. Mögöttük a FaZe is maradt a helyén, míg előttük a kirobbanthatatlan Astralis áll maximális ponton. A mousesports-nak sikerült egy jobb versenyt futni, így az MIBR-t és a NiP-et is maguk mögé utasították. Emellett már csak a BiG és a North cserélt helyett a legjobb tíz között.

Top 20

Itt kezdődik az igazi káosz, hisz az amerikai versenyen az LDLC és a fnatic is remekül játszott, így előbbi 17, míg utóbbi 15 helyet javított. Az OpTic és az ENCE is javított volna, ha nincs ez a két csapat, így egy-egy helyet csúsztak hátra, míg DeadFoxék a játékoscsere miatt és a verseny kihagyása miatt 4 hellyel kerültek hátrébb. Innentől lefele már szinte mindenki rontott, de érdemes megjegyezni a 20. helyen álló G2-t, ahol hamarosan még játékoscserék is történhetnek.

Top 30

A lista végén is inkább lecsúszó csapatok vannak, hisz a TyLoo 5 helyet rontott, míg a Kinguin és a Ghost négyet és hármat. Érdemes viszont megemlíteni a két kivételt, mivel a Luminosity igen nagyot ugrott előre a chicago-i teljesítményük miatt, míg a coopert leigazoló (majd őt egyáltalán nem játszató...) eUnited épphogy becsúszott a legjobbak közé. Ezzel viszont egy másik csapat nevét hiányolhatjátok a listáról, aki eddig történelme során minden héten ott volt a legjobbak között. Ez nem más, mint a Virtus.pro, akik jelenleg a 31. helyet foglalják el a listán, –és sajnos azt mondhatjuk, hogy nem érdemtelenül.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!