Ex6TenZ és SmithZz is távozhat a G2 csapatából

Ex6TenZ és SmithZz is távozhat a G2 csapatából

Újabb embercserék következhetnek a spanyol szervezet francia csapatában.

Érdekes pletyka látott napvilágot a vpesports.com oldalán, miszerint a G2 jelenlegi belga irányítója, Kévin " Ex6TenZ " Droolans és a csapat egykori edzője, Edouard " SmithZz " Dubourdeaux is távozhat a csapatból. A mostani felállást még Richard " shox " Papillon harcolta ki magának idén júniusban, azonban nem igazán vált be, hiszen nem érkeztek az elfogadható eredmények.

A belga még az LDLC csapatában került kispadra, amikor is érkezett az ajánlat, hogy legyen a G2 irányítója –akit NBK helyére szántak– míg SmithZz apEX helyére érkezett az edzői pozícióból. Helyükre a jelenleg jó formában teljesítő 3DMAX csapatából érkezhetnek, ők nem mások, mint Lucas " Lucky " Chastang illetve Audric " JaCkz " Jug.

A 20 éves Lucky hazájában elég nagy tehetségnek számít, bár nincs akkora tapasztalata, mint például JaCkz-nek, statisztikái azonban eléggé meggyőzőek, és nagy löketet adhat a G2-nak "firepower" tekintetében. A júliusban megrendezett európai Minor versenyen a második legnagyobb rating értékkel rendelkezett (1.20) melyet nem igazán rontott le az online megrendezett mérkőzéseken sem, hiszen az elmúlt három hónapban hat pálya alatt 1.18-as értéket produkált.

JaCkz pedig egy szintén jó rifler játékosnak mondható, aki még márciusban csatlakozott a 3DMAX ötöséhez, azok után, hogy az amerikai EnVyUs szervezete menesztette az összes akkori CS:GO csapatát, hiszen ő az akadémiai ötös tagja volt júniusig.

A vpesports.com jelentéséből még azt is megtudhatjuk, hogy a G2-nak sikerült megállapodnia kennyS-szel is, akivel korábban voltak nézeteltéréseik, mivel a francia AWP-s nem írta alá a kevesebb fizetésről szóló szerződést amit csapata felajánlott neki még október elején. Úgy tűnik, hogy mostanra megegyeztek a felek, és 2020-ig marad a G2 játékosa a 23 éves játékos.


Arról azonban nem számolt be a hírportál, hogy ki lesz az új irányítója a francia csapatnak, nagy valószínűséggel ez a szerep ismét shox-ra fog hárulni, bár teljesen nem mondott le az irányításról Ex6TenZ érkezésekor, hiszen maga a belga játékos is elárulta, hogy francia csapattársa rengeteget segít neki.

Az új G2 felállás várhatóan az alábbi lesz, míg a két lecserélt játékos nagy valószínűséggel inaktivitásba vonul.

Richard shox " Papillon
Alexandre bodyy " Pianaro
Kenny kennyS " Schrub
Lucas Lucky " Chastang
Audric " JaCkz " Jug

Damien " maLeK " Marcel edző )

Kévin Ex6TenZ " Droolans ( inaktív )
Edouard " SmithZz " Dubourdeaux ( inaktív )

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!