Detektív Pikachu és a Pokémonok kalandjaira már nem kell sokat várnunk

Detektív Pikachu és a Pokémonok kalandjaira már nem kell sokat várnunk

A Pokémonok egész estés élőszereplős filmet kapnak, amiben Detektív Pikachu lesz a főszereplő. 2019 nyarán valami elképesztőt láthatunk!

A Niantic által fejlesztett Pokémon GO a világ legnagyobb bevételét generálja a mobilkészülékeken. A gyűjtögetős játék meghódította az összes kontinenst és több százmillió embert vett rá, hogy sétáljon az erdőkben, utcákon és tereken, keresse a legkülönlegesebb és legizgalmasabb Pokémonokat és egy megcsavart labdával elkapja a felbukkanó lényeket. A Pokémon GO mellett a Let's Go, Eevee! és Let's Go, Pikachu! érkezése pezsdíti fel a Pokémonok iránt rajongók mindennapjait. November 16-án már beszerezhetjük Nintendo Switchre a legújabb a kalandokat, sőt még a Pokémon GO alkalmazásunkkal is összeköthetjük a profiljainkat. Érthető, hogy a hype és a rajongás most az egekben van és emiatt volt kiváló húzás, hogy bemutatták a POKÉMON Detective Pikachu első hivatalos előzetesét, ami már 10 millió feletti nézettségnél jár.

A világ első élőszereplős Pokémon filmjének előzeteséből kiderül, hogy a 21 éves Tim és Pikachu kalandjai lesznek a középpontban. Tim apja furcsa módon eltűnt és Pikachuval az oldalán mindent megtesz azért, hogy közösen megtalálják a válaszokat a kérdésekre.

Az biztos, hogy a trailer alapján rengeteg ismerős és ikonikus Pokémont láthatunk majd a vásznon, akik a kiváló minőségű animációnak köszönhetően elképesztően jól mutatnak a hamarosan megjelenő filmben.

A Detective Pikachu 2019. május 10-én érkezik majd meg a mozikba, ahol akár 3D-ben is élvezhetjük a jövő év egyik legnagyobb dobását.

Ti mit vártok a legújabb Pokémon filmtől?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!