Öt magyar is top 200-ban zárt az októberi szezonban

Öt magyar is top 200-ban zárt az októberi szezonban

Az októberi szezont több magyar játékos is kiváló helyen zárta. Mutatjuk a legjobb magyar eredményeket a top 200-as listákról!

Az októberi szezonban kiemelkedően jó helyen zártak hazánk legjobb mesekártyásai. Az európai szerver top 200 játékosa között ismerős nevekkel találkozhatunk. Exigo, RangoB, gété, Wuncler és Diaz még több HCT pontot gyűjtött be és ezzel egy újabb lépést tettek a prelim felé. Reméljük, hogy hamarosan ismét magyar játékosnak szurkolhatunk a világbajnokság selejtezőin. Egyelőre a formára nem lehet panasz, de lehet még a top helyezések sem lesznek elegendőek ahhoz, hogy a selejtezőkre automatikusan meghívást kapjanak a HCT pontszám alapján a magyar kártyások. Matematikai esélye már csak exigonak maradt, akinek a neve jelenleg a 70. helyen bukkan fel az európai régió top játékosai között. Ami biztos, hogy az októberi hónap magyar vonatkozásaira ismételten büszkék lehetünk!

chatexigo - 26. helyezés az európai szerveren

Továbbra is bombaformában játszik exigo, aki az MNEB rájátszásában is bejutott a legjobb 16 közé, ezért jövőre biztosan találkozhattok majd vele az alapszakasz küzdelmeiben. Ismét az övé az elmúlt hónap legjobb helyezése, amihez lassan hozzászokhatunk.

RangoB - 81. helyezés az európai szerveren

A MondoCon második helyezettje az MNEB küzdelmeiben is sikeresen helyt állt és a ladderre is jutott ideje. Nem az első és várhatóan nem is az utolsó top 100-as eredményt tette le az asztalra.

gété - 82. helyezés az európai szerveren

Októberben a top 100, novemberben már a top 1 is megvolt a HGG jelölt játékosnak, igaz csak ideiglenesen foglalta el a szerver trónját. Egyelőre úgy tűnik, hogy a sómennyiség hiányában gété is megmutatja a világnak, hogy nem véletlen van ott Magyarország legjobbjai között.

Diaz - 101. helyezés az európai szerveren

Az MNEB őszi döntőjében találkozhattok majd a DEAC Hackers játékosával, de addig sem pihen Diaz, akinek majdnem összejött a top 100.

Wuncler - 115. helyezés az európai szerveren

Diaz mellett a LvL Up Esport csapat tagja, Wuncler is a PlayIT Show-n küzdhet meg az MNEB osztályozó kupájának bajnoki címéért november 17-én a Hungexpon. 

Érdemes még kitérni egy mondat erejéig a legjobb arénásokra is. A Dual-Class-nak is köszönhető, hogy 10 győzelmes átlag feletti eredményt ért el Ferry, amire eddig sosem volt példa, amióta külön ranglistát vezetett be ehhez a formátumhoz a Blizzard.

Gratulálunk a magyar játékosoknak, novemberben reméljük hasonló eredményekre számíthatunk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!