Electronic-ot, Twistzz-et és Goldent sem láthatjuk ma az EPL-ben!

Electronic-ot, Twistzz-et és Goldent sem láthatjuk ma az EPL-ben!

Több edző is pályára lép az online liga utolsó körében.

A tegnapi napon is előfordult már az az eset, hogy egyes csapatok edzőinek kellett játszaniuk egy-egy játékosuk helyett. Így történt ez a HellRaisers esetében is, hiszen az új igazolásuk, H0bbit a szabályoknak köszönhetően nem játszhatott új csapatával, mivel nem telt el az a bizonyos 48 óra, aminek ilyenkor el kell telnie, hogy az új játékos játszhasson az EPL-ben, bár az adminok erre nem figyeltek, ugyanis a kazah játékos játszhatott a Heroic ellen az első pályán, a későbbiekben azonban már Johnta érkezett H0bbit helyére, azonban az utolsó G2 elleni zajló BO2-őn már a kazah lesz ott.

De nem ez volt az egyedüli eset, hogy edző lépett pályára, hiszen szintén az EPL-ben a Cloud9 ötösében a csapat svéd irányítója, Golden egészségügyi állapota még nem stabil, ezért haza kellett utaznia az USA-ból, így valens játszott a Ghost ellen, viszont így is győzött a csapat két pályán, mindkétszer 16-14-re, az edző statisztikai mutatói pedig nem is voltak kifogásolhatóak. A C9 edzője nem először veszi kézbe újra az egeret, hiszen a BLAST Pro Series koppenhágai állomásának első napján is játszania kellett Golden helyett, ahol bár a Natus Vincere-től kikaptak 16-13-ra, ugyanezzel a végeredménnyel megverték a MiBR-t. Ma éjjeli ellenfelük pedig majd az NRG lesz, akiket nem lesz egyszerű legyőzniük, viszont nagyon fontos lenne, hogy ők is helyett kapjanak majd a Dániaban megrendezendő döntőben.

Ha pedig már a Na'Vi-t is emlegettük, Zeus jó barátja és egyben a csapat edzője Kane is egeret ragad a ma este 20:00-kor kezdődő ESL Pro League mérkőzésen, hiszen electronic családi okokra hivatkozva nem tud ma megjelenni mérkőzésén. Az ukrán coach is töltött már be játékos pozíciót a Na'Vi-ban, ami szintén egy EPL mérkőzés volt még 2017 október közepén, amikor is csakugyan mint most, electronic helyére érkezett. Akkor kétszer kikaptak a North-tól, ma esti ellenfelük azonban nem a dán csapat, hanem a német többségű BIG lesz majd.

Bár hivatalos forrás nem erősítette meg, egyes pletykák szerint a fent említett két eset mellé csatlakozik majd egy harmadik is, miszerint a Team Liquid edzője, zews is játszhat a kanadai Twistzz helyett, mivel éppen ma veszik ki a bölcsesség fogát, de mint korábban említettük, ezt az állítást egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg. Ellenfelük majd a kanadai többségű Ghost lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!