Egy régi klasszikus, a TNT érkezhet hamarosan a játékba

Az adatbányászok modellel együtt találták meg a játékokban is oly sokszor felhasznált robbanóanyagot!

A mai napon ajándékozott meg minket az Epic Games a v6.30-as frissítéssel, ami a játék történetében egyedülálló csapda fegyvert hozott el nekünk, a Mounted Turretet. Ezenfelül átalakításra került a glider redeploy is, –és persze jó pár látványos skint is kaptunk!

Punk és mágus outfiteket hozott magával a v6.30-as frissítés

A patch után megérkezett a szokásos skin adag is, –igaz jóval lassabban potyognak az infók!

Ám, ahogy azt megszokhattuk, az adatbányászok a skineken túl más újdonságokat is előhoztak, ezek között szerepel egy teljesen új fegyver is, a TNT Bundle, amihez modell is tartozik!

Pontos megjelenési idő, illetve felhasználási kör nem ismert az eszközhöz, de könnyen lehet, hogy működési elvét tekintve hasonló lesz a Remote Explosives-hoz, amit néhány frissítéssel ezelőtt vettek ki a játékból a körülötte felmerülő problémák és a nehéz kiegyensúlyozás miatt. Persze az Epic sem buta, hogy ugyanolyan fegyvert helyezzen a játékba, könnyen lehet, hogy a TNT más módon fog aktiválódni. Megeshet, hogy valamelyest a gránáthoz hasonlóan el kell majd hajítanunk, csak épp egy hosszabb idő elteltével (a kanóc leégése után) fog egy még nagyobbat robbanni.

Természetesen teljesen más logikával is elkészítheti az Epic, nem is szeretnénk komolyabb találgatásokba bocsátkozni, ugyanis még az is megeshet, hogy egyáltalán nem kerül be a játékba! Mindenesetre az már biztató, hogy grafikai megjelenése is van az eszköznek, a tény pedig, hogy jelenleg nincs a játékban a C4-hez hasonlóan elhelyezhető robbanóeszköz, arra sarkallhatja az Epic-et, hogy találjon egy olyan fegyvert, ami helyettesítheti azt, de könnyebben kiegyensúlyozható!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!