Remekül felszerelt e-sport bár nyílt Miskolcon

A gamer és e-sport világ most már hazánkban is egyre nagyobb teret hódít, ennek ékes példája az újabb, borsodi régióban nyitott hely is.

Borsodban is fokozódik az e-sport láz, ugyanis Miskolcon szeptember 17-én nyitotta meg kapuit az Aréna E-sport Bár. A mondhatni családi vállalkozásként induló projekt gyorsan elnyerte az odalátogató játékosok szívét, hiszen többféle módon is elüthetik az idejüket. A hely tulajdonosa fejében már korábban megfogalmazódott egy ilyesfajta koncepció, hiszen ő maga is versenyszerűen Hearthstone-ozott. 2018 pedig elhozta számára a lehetőséget, hogy megnyissa az újabb e-sport bárt ebben a térségben.

Mivel a nagyobb versenyek általában Budapesten kerülnek megrendezésre, így abból a régióból kicsit nehézkesen lehet megoldani a felutazást a fővárosba. Éppen ezért ezzel a kezdeményezéssel azon a környéken is szeretnének segíteni és fellendíteni a gamelni és e-sportolni vágyókat és lehetőségeiket.



Az elmúlt két hónapban igyekeztek a változatos játékfelhozatal mellett versenyeket is szervezni, volt már CS:GO, LoL és FIFA is a terítéken. A játékosok 5 db PC mellett egy Xbox One S-en is kipróbálhatják magukat, de emellett társasozhatnak is. Fogyasztás ellenében minden eszköz ingyenesen használható.

Ahogy az már megszokott az italkínálat is igyekszik tükrözni a gamer világot, van náluk is életet és manát töltő finomság, de akad más is a repertoárban.



 Deadpool shot & The White Walker

Ha tehetitek látogassatok el a Miskolc belvárosában, Toronyalja u. 17 szám alatt található Aréna E-sport Bárba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!