Egy közvetett lépés a +/- 1 MM felé!

Egy közvetett lépés a +/- 1 MM felé!

Az ázsiai szerveren kezdetét vette egy új MM tesztelése, ami a +/- 1 felé tereli a játékot.

Erről a fejlesztésről biztosan hallottatok már, hiszen az elmúlt napokban attól volt hangos az internet, hogy az ázsiai szerveren új Matchmaking tesztelése vette kezdetét, ráadásul mindez botokkal megspékelve. Biztosan sokan azt gondoljátok, hogy nálunk eddig is voltak botok, de vegyük kicsit komolyabban a kérdéskört, és vizsgáljuk meg, hogy milyen jelentőséggel bír mindez.

Pontosan milyen fejlesztés ez?

chat

A célja, hogy csökkenjen a 3-5-7-es csaták száma, és több két szintű, azaz +/- 1 tierű mérkőzés jöjjön létre. A botok a tier I-V közötti csatákba kerülnek be, hogy javítsák a játékélményt. Kis tierben ugyanis sokat kell várni a csatára, -főleg az ázsiai szerveren, ahol kisebb a játékosállomány. A botok megjelenése a többi szerveren egyelőre nincs megerősítve, de mivel a World of Tanks játékosbázisa jelentősen lecsökkent az elmúlt fél évben, ezért nem elképzelhetetlen, hogy egyszer hozzánk is megérkeznek.

Megszűnik a +/- 2 tierű MM?

A Wargaming egyelőre nem tervezi, hogy eltávolítják a 3-5-7-es felállást. Az új matchmakert ugyanakkor mindenképp szeretnék megalkotni, és ha az ázsiai szerveren pozitívak lesznek az eredmények -és a belső tesztek is hasonló eredménnyel zárulnak-, akkor a tesztbe bevonják a maradék három szervert is. 

Örülnétek, ha több két szintű csatába kerülnétek, vagy meg vagytok elégedve a 3-5-7-essel is?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.