Bemutatkozik a Torchlight Frontiers első hőse, Forged

Megkaptuk a Torchlight Frontiers első hősét. Videón Forged, a jövőre érkező MMO ARPG egyik választható karaktere!

A hack’n’slash műfaj egyik üde színfoltja a mai napig az ex-Blizzardosokból verbuvált csapat által fejlesztett Torchlight széria. A színes, rajzfilmszerű világ rögtön beszippantja a játékost, és jöhet az órákon keresztül tartó szörnypusztítás, fejlődés és gyűjtögetés. Az első és második rész is sikeresen zárt a kasszáknál és a játékosok is elégedetten csettinthettek, amikor több száz játékóra után úgy döntöttek, hogy kicsit félreteszik a programot. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, most elképesztően olcsón, mindössze 800 forintért beszerezhetitek az első részt, amivel rákészülhettek a Torchlight Frontiers érkezésére.

A Torchlight széria következő dobására már nem kell sokat várni, jövőre érkezik majd PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Ami hatalmas újdonságként robbant, hogy nem egyjátékos és co-op kalandokban vehetünk részt kedvenc hősünkkel, hanem MMO elemekkel lesz teletűzdelve a játék. Egyelőre még nem tisztázott ennek az újításnak a megvalósítása, de bízhatunk a készítőkben. A 2009-es első rész után tíz évvel jöhet majd a Frontiers, amiből már bemutatták az első Classt is.

A Forged mechanikus robotként fogja felgyújtani, szétrobbantani és lekaszabolni az ellenségek ezreit. A videó alapján a lőfegyverek és a közelharci szablya lesz segítségünkre a pusztításban; várhatóan ez a két irány határozza majd meg, hogy merre is haladunk a fejlődési fán.

A Torchlight Frontiers sikere kőbe van vésve (a második részből 3 millió példányt értékesítettek), ha a fejlesztők egy teljesen kész és tartalommal teli játékot dobnak a piacra.

Ti várjátok már a Torchlight Frontiers?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!