Lenne kedved néhány offline custom meccshez más magyarokkal? A PlayIT-en lesz rá alkalom!

Lenne kedved néhány offline custom meccshez más magyarokkal? A PlayIT-en lesz rá alkalom!

64 gép várja majd az önkénteseket az MNEB battle royale arénájában!

A következő PlayIT a magyar e-sport számára igazán nagy jelentőséggel bír majd, november 17-én és 18-án rendezik meg ugyanis a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság döntőjét a PlayIT következő állomásán!

Riszáld a halakkal úgyis-úgyis, útmutató a 8. hét kihívásaihoz

Uacute;jabb hét, újabb 7 küldetés annak érdekében, hogy kimaxoljuk a BP-nket!

Mindkét napon kiélezett küzdelmekre számíthatunk: szombaton a PUBG, az R6S, a CS:GO és a HS játékosok mérik majd össze tudásukat, vasárnap pedig a League of Legends gárdái bizonyítják be, hogy ki is a legjobb az országban. Ám –mivel a PUBG után ott fog állni szabadon a battle royale aréna 64 PC-vel–, vétek lenne kihagyni az alkalmat, hogy ne jöjjön ott létre valami Fortnite megmozdulás!

Gyere ki vasárnap és mérkőzz meg más magyarokkal közösen néhány custom meccs keretén belül. A helyszínen találkozhattok majd Wasabival és Forry-val is, akik streamelni is fogják a mérkőzéseket. Fontos kiemelni, hogy ez nem verseny: ezek fun meccsek, –a hangsúly a szórakozáson és a jó kedven van!

És hogy mindez hol?

Budapesten, a Hungexpo A csarnokában vasárnap, azaz november 18-án délelőtt 10:00-tól egészen 19:00-ig a PlayIT-en!

Ha szeretnéd magad kipróbálni más magyarokkal szemben, akkor ismét itt egy remek alkalom, –az egészet pedig fokozza, hogy a társaid (vagy épp az ellenfeleid...) többsége mindössze néhány méterre lesz tőled!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!