A kisebb kupák, scrimek után most itt állunk az MNEB kapujában - LvLUp interjú

A kisebb kupák, scrimek után most itt állunk az MNEB kapujában - LvLUp interjú

A LvLUp játékosai magabiztosan néznek szembe a rájuk váró kihívásokkal, de kik is ők valójában, ki bújik meg a játékosnév mögött?

Az MNEB osztályozó kupái a végéhez közelednek; ezen a hétvégén kerülnek megrendezésre a döntő összecsapások, ahol az első pénznyeremények is kiosztásra kerülnek. Ez természetesen még nem maga a liga, ez csak a pont a selejtezők végén. Értelemszerűen a PUBG-ra is sor kerül az említett időszakban, ahol mind a 16 csapat offline küzdhet majd meg egymással!

A ligarendszer kiugrási lehetőséget biztosít a csapatok számára - EXE Esports interjú

Heldeus | 18/11/13 11:15A PUBG-t és az MNEB-et már mindenki ismeri, de mi újság azokkal a játékosokkal, akik résztvesznek benne? Kik is állnak az EXE Esports kötelékében? Az MNEB osztályozó kupái a végéhez közelednek; ezen a hétvégén kerülnek megrendezésre a döntő összecsapások, ahol az első pénznyeremények is kiosztásra kerülnek.

Ám, –mivel ezeket a játékosokat hétről hétre láthatjuk majd küzdeni–, így fontos tudni, hogy kikről is van szó, ki az, aki megbújik a játékosnév mögött! Ennek érdekében minden csapattal készítünk egy interjút, a következőt pedig a LvLUp csapatáról olvashatjátok!

Igen jól szerepeltetek az MNEB PUBG selejtezőin, hiszen ott vagytok a jövőre induló ligában, de kik is alkotják a LvLUp csapatát, mit kell tudni rólatok?

dezi: Köszönjük, köszönöm a magasztaló szavakat, habár sajátos mentalitásom ennek nem igen ad helyet, mármint ez inkább egy kötelezően elért “állomás”, mintsem egy ünneplésre feljogosító eredmény volt. Annak csupán a jéghegy csúcsán van helye, s lássuk be, az még nagyon messze van. Jó magam Józsa ‘dezi’ Dávid vagyok, 26 éves, jelenleg Kecskeméten lakom. “Ez nem egy játék, ez egy sport.” Úgy érzem a magyar trenddel ellentétben egy igen jó, s színvonalas csapatnak sikerült összekovácsolódnia személyeinkben. Örömmel, s büszkeséggel tölt el eme remek csapat részének, tagjának, egységének lenni, s bátran tekintek a jövőbe csapattársaimmal vállvetve a közösen kitűzött célok elérése érdekében.

Bloody: Nagyon köszönjük! A csapatot 4 ambiciózus fiatal alkotja, akik a közös játék során szép lassan összekovácsolódtak.
A nevem Blaskó “Bloody” Gábor, most töltöm 25. életévemet, Szarvason élek és dolgozok. BoRRis játékostársammal és barátommal Szegeden szereztünk közgazdasági diplomát, azóta pedig egy, véleményem szerint magyar színekben az egyik legstabilabb, és la eginkább összeszokottabb csapat részei lettünk.

BoRRis: Boris “BoRRis” Norbert vagyok, Szegeden lakom és tanulok. Mindig fontosnak tartottam, hogy egy csapatot ne kifejezetten a játéktudás alapján állítsunk össze, mivel a gyakorlások során szabadidőnk jelentős részét együtt töltjük, így fontosak a személyes kapcsolatok is. Úgy érzem, hogy jelenlegi csapatomban ezt maximálisan megtaláltam.

BP: Bertók "BP" Péter vagyok, Gödöllőn lakom és dolgozom. Mindig is szerettem volna egy komoly csapatban kipróbálni magam, de a CS:GO karrierem során ez nem sikerült. Itt szerencsére megtaláltam azokat az embereket, akikkel tudunk rendszeresen gyakorolni és emellett élvezzük egymás társaságát. Örülök, hogy egy ilyen csapat részese lehetek!


Mikor kezdtetek el a PUBG-val foglalkozni, van esetleg korábbi tapasztalatotok más játékokban?

dezi: Megjelenés hónapjában vásároltam a játékot, első évet casual/baráti kör szinten folytatva, mondván nincs igazi e-sport potenciálja a játéknak, ez később megváltozott mint láthatjuk. Korábban competitive szinten Call of Duty 4: Modern Warfare, illetve League of Legends játékokkal töltöttem e helyet mit most a pubg képvisel a szívemben.

Bloody: Jómagam a megjelenés után kb fél évvel, 2017 augusztusában vettem meg a játékot, bár akkoriban még nem volt meg a mostani gépem, ezáltal pedig az átlag 20-25 fps miatt javarészt csak a fun játszott szerepet, –azóta kicsit megváltoztak a céljaim.
Korábban évekig a LoL-t pörgettem, illetve szerencsém volt az Overwatch-ot is kicsit járatni, ahol magyar 1v1 és 3v3 bajnok is voltam, illetve kis ideig csapatozni is próbáltam, ami nem vezetett hosszútávú eredményre.

BoRRis: A játékkal viszonylag későn, 2017 októberében kezdtem el játszani. Viszonylag hamar sikerült magas szintre jutnom, 2017 decemberében már részt vehettem a TheVR által rendezett offline rendezvényen. A PUBG előtt a League Of Legends-zel játszottam komolyabban, közel 5 éven keresztül. 

BP: 2017 nyarán vettem meg ezt a játékot, és azóta csak ezzel foglalkozom. Korábban CS:GO-val töltöttem szabadidőm egy részét, de kipróbáltam magam más fps játékokban, illetve League of Legends-ben is.

Mikor és hogyan állt össze a csapat? Játszottatok már korábban együtt?

Bloody: Emlékezetem szerint az idei év tavaszán, március-április környékén fújt minket össze a szél. BoRRis-sal barátságunkból kifolyólag napi szinten játszottunk, aztán beszéltünk arról, hogy jó lenne még 2 embert keresni, akik értik is a játékot, továbbá jó is velük napi szinten praccolni. Nem telt el sok idő, és BP illetve dezi egyszerre csatlakozott hozzánk, ahol mindenkinek megtetszett egymás játéka, egyre többet játszottunk együtt. Kis idő után jöttek a kisebb kupák, scrimek, most pedig itt állunk, az MNEB kapujában, ami reményeink szerint akár egy ugródeszka is lehet a nemzetközi szintre.
A LvLUp-ról pár szót szólván az MNEB selejtezői előtt keresték meg az akkori “Re1nstate” néven futó csapatunkat. Ismerősen csengett a nevünk, illetve láttak is párszor valamilyen kupán. Ezen felbuzdulva kezdték meg velünk a közös munkát, –mindnyájunk közös örömére.

Az MNEB PUBG osztályozó kupája hamarosan véget ér, ám az igazi küzdelem januárban már kezdetét veszi. Lehet szerintetek a PUBG-ból igazi e-sport, illetve mit vártok a ligarendszertől?

Bloody: A játék, mint bármelyik más is természetesen több sebből vérzik a bugokat és a glitch-eket tekintve. Ezen azonban szerintünk túltesz a játék mechanikája, véleményünk szerint bizonyos meccsszám fölött, az RNG-t kiküszöbölve igen is helyet kaphat az e-sport “nagyjai” között.
A ligarendszert illetően pedig egyelőre nincs egybehangzó véleményünk, azonkívül hogy természetesen örülünk a teremtett lehetőségnek, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!