A Galaxis őrzői sztárjával reklámozza Koreában a Fortnite-ot az Epic

A Galaxis őrzői sztárjával reklámozza Koreában a Fortnite-ot az Epic

Chris Pratt még egy reklámfilmet is csinált, így lassan Koreában is nagy szenzáció lesz a Fortnite.

Chris Pratt nevét rengetegen ismerhetitek, hiszen egy igazi világsztárról beszélünk, akinek a színészi karrierjére nem lehet panasz. Láthattuk már a Galaxis Őrzőiben, a Jurassic World-ben, legutóbb pedig még a Bosszúállok: Végtelen háborúban is oroszlánrészt kapott. Lehet, hogy éppen az utóbbi film miatt nyerte meg azt a lehetőséget is, hogy leforgathasson egy reklámfilmet, amivel az Epic Koreába is elviszi a Fortnite-ot:

A mai nappal viszont megjelent egy másik reklám is az interneten, amit azután gyorsan töröltek is. Legalábbis az eredeti verzióját, de egy szemfüles koreai youtuber nem csak megszerezte a videót, de belerakott pár snittet is, a Bosszúállokból, –így a Youtube egyelőre fennhagyta a videót.

Az persze senkitől se várjuk el, hogy megértse a koreai nyelvet, így nagyjából ez hangzik el a videóban:

"Narrátor: Vannak olyan dolgok, amit sohasem szabad provokálni ezen a világon... büszke koreai gamerek!

Chris Pratt: Hello koreai, te kis Fortnite gyerek!"

Sajnos azt már nem tudjuk, hogy utána mi hangzik el, de a lényeg így is átjöhet mindenkinek. Eddig tehát két reklámban szerepelt az ezek szerint világszinten ismert és kedvelt Pratt, de valószínűnek tartjuk, hogy a gerilla reklámoknak még nincs vége az Epic részéről, és soha nem látott keménységgel tör be a távol-keleti gamer világ minden szegletébe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!