Idén is Golden Joystick győztes a WoT!

Idén is Golden Joystick győztes a WoT!

2018-ban is megnyerte a Still Playing kategóriát a World of Tanks!

Amikor felröppent a hír, hogy a Golden Joystick Still Playing, azaz a "még mindig játsszuk" kategóriájában ismét jelölték a WoT-ot, akkor a negatív visszhangok sem maradhattak el. Ennek ellenére, minden jel szerint, a játékosok zöme továbbra is elégedett a játékkal, –így idén újra Golden Joystick győztes a World of Tanks!

Golden Joystick 2018: idén is összehozzuk?

Scheff | 18/09/28 10:03 Idén is a "Still Playing", azaz a "Még mindig játsszuk" kategóriában indul a World of Tanks, –olyan vetélytársak mellett, mint Destiny 2, Overwatch, PUBG, Rainbow Six Siege, Hearthstone és végül, de nem utolsó sorban a Battle for Azeroth kiegészítővel újra az élre törő World of Warcraft.

Ennek örömére november 17-étől november 19-éig dupla XP jár minden olyan győztes csatáért, amelyikben a top 10 alap XP szerző játékos közt végzel. A kritérium csupán annyi, hogy tier IV feletti harckocsival játssz randomban, és a bónusz a nap első győztes csatája után lép érvénybe.

Megérdemelte idén a díjat a WoT?

Csak ismételni tudjuk előző cikkünk zárósorait, miszerint határozottan megérdemelte a kitüntetést, ugyanis nem mehetünk el a tény mellett, hogy idén rendkívül sok tartalmat kaptunk. Szerencsére a közösség is hasonló állásponton van –hiszen ha nem így lenne, akkor nem nyert volna újabb Golden Joystickot a WoT-, és reméljük, hogy a fejlesztőknek ez csak még több motivációt ad majd egy, –a jelenleginél is jobb– World of Tanks létrehozásához.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.