Teljesen ellepték Azeroth-ot a Corgik, de hamar megérkezett a nerf

A mindannyiunk által szeretett játék 14 éves lett, –így egy borzasztó aranyos Toy-al támadott a Blizzard, amit gyorsan le is kellett nerfelni.

Tegnap, az az november 16-án elkezdődött a World of Warcraft létezésének 14. évét megünneplő esemény, ahol nem csak 14%-kal több XP-t és Reput kaphatunk majd a következő napokban, de egyéb érdekességekkel is meglepett minket a Blizzard. Az egyik ilyen egy Toy volt, aminek a segítségével bárkit átváltoztathatunk Corgivá. Szerintem még a Blizzard se hitte volna, de a játékosok megőrültek érte, és gyorsan ellepték a Corgis képek a fórumokat.Később már le is tesztelték a játékosok, hogy kin működik és kin nem működik a játék, –így most már mindent tudunk erről a borzalmasan aranyos újdonságról. Kiderült, hogy a mountok sem mentenek meg attól, hogy hirtelen Corgivá változz:Emellett pedig az NPC-k is beszállnak a buliba, de sajnos csak akkor, ha minimum barátságos repun állnak velünk szemben.A további képek előtt azért érdemes elmondanom, hogy mégis honnan szerezhetjük meg. Hordásként természetesen Orgrimmarban találhatjuk meg a vendort, méghozzá a "The Valley of Spirits" alatt kell keresnünk Historian Ju'pa-t, akitől 200 Timewalking Badge-ért cserébe vehetjük meg a szemüveget.Természetesen az Allinál sem kell túl sokat keresgélnünk, hiszen Stormwindba kell látogatnunk a jól ismert Historian Llore-hoz, akitől hasonló áron tudjuk megvenni a játékot.

Sajnos a történetnek még nincs vége, hisz akármennyire is élvezte mindenki ezt a toy-t, kicsit túlságosan is ellepték a Corgik a játékot, mivel folyamatosan használhattuk a szemüveget. Ezért a reggeli órákban egy kicsit lenerfelte a Corgikat a Blizzard: mostantól csak 10 percig maradhatunk kiskutyák, és csak félóránként használhatjuk az új játékot. Ahogy az várható volt, a közösség szépen ki is akadt, –de őszintén, mi se nagyon értjük, hogy miért ez volt a Blizzard prioritása a mai napon. Ettől függetlenül még mindig élvezhetjük a Corgikat, így ha van kedvetek kutyákat varázsolni a barátaitokból vagy a leghíresebb NPC-kből, akkor látogassátok meg a fent említett Vendorokat és szálljatok be ti is az új kiegészítőbe:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!