KODIAK büszke csapatára, hiszen remekül helyt állt a Lenovo Legion Kupáján

KODIAK büszke csapatára, hiszen remekül helyt állt a Lenovo Legion Kupáján

Silverként érkezett a Honvédhez Krisz, a megfelelő munka és gyakorlás azonban meghozta gyümölcsét.

A hétvégéi PlayIT keretein belül nem csak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO osztályozó kupájának döntőjén, de a Lenovo Legion Kupa mérkőzésein is szurkolhattunk. A Legion Honvéd Red csapata az elődöntőben találkozott azzal a Harcos Edit nevezetű formációval, mely csapat négyesét a HyperioN e-Sports adta, egyedül hussaR hiányzott az ötösből –aki bár a helyszínen ott volt és szurkolt csapattársainak– helyette az az erretzen játszott, aki markk segítségével került a csapatba. A küzdelmet végül torzsiék nyerték meg 2-0-ra, de a Török " KODIAK " Balázs edzette Honvéd sem panaszkodhatott hiszen ha az első pályán nem is, a másodikon sok szép pillanatot okoztak a nézőközönségnek mind online, mind a helyszínen.

A Revolte csapata nyerte meg az MNEB CS:GO Osztályozó Kupa döntőjét

Remek küzdelmet láthattunk hazánk legjobbjaitól; reméljük jövőre is hasonlóan parázs meccsek lesznek a ligában is!

Inferno-n és Cache-en küzdöttek meg a felek, előbbi egyértelműen a Harcos Edit pályája volt, az első félidei 13-2-es eredmény után már borítékolható volt a győzelmük, Cache azonban már sokkal jobban sikerült a Honvéd csapata számára. Krisz egy eszméletlen négyessel nyitotta a pisztolykört csapata számára, így a Honvéd a pálya korai szakaszában megszerezte a vezetést. A Harcos Edit át tudta billenti saját oldalukra a mérleg nyelvét, 11-4-es eredménnyel zárták az első félidőt, majd hamar meccsponthoz is ért a csapat, igaz az utolsó nyertes körükre várni kellett egy keveset, ugyanis hét körös zárkózást tudott felmutatni a Honvéd, hogy végül elérkezzenek a 16-11-es végeredményhez.

Az kétséget kizáró tény, hogyha meg van bárkiben a tehetség, időre, szorgalomra, gyakorlásra és kitartó munkára van csupán szüksége, hogy fejlődjön és akár a legjobbak közé érjen. KODIAK egy Facebook posztban is megdicsérte a csapatát:

"Krisz silverként jött a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiába februárban. Most a Harcos Edit játékosait lőtte keresztbe LAN-on. Végül a Harcos Edit megérdemelten hozta a meccset, de a Honvédosokra nagyon büszke vagyok. Szép volt fiúk!" - KODIAK

Krisz is remek példa tehát a magyar közösség számára, hogy az MM rang csak egy dolog, lehet bármennyire alacsony vagy bármennyire magas, nem attól leszel jó vagy rossz játékos. Ha meg van benned a kellő elhivatottság, tanulni akarás és szorgalom, te is fejlesztheted magad.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!