Megérkezett a legfrissebb Black Ops4 Update, egy kis extrával!

Megérkezett a legfrissebb Black Ops4 Update, egy kis extrával!

November 20-án megjelent a Call of Duty Black Ops 4 frissítés, melyben számos hiba javítás, új pálya illetve egy kis bónusz lesz a jutalma annak aki továbbra is játszani fog vele!

Új pálya, rengeteg hibajavítás, jobb optimalizáció, óriás zombik, fejlesztések valamint XP és Tier boostok is megtalálhatóak a legújabb patchben. Hogy miről is van szó? VÉGRE megérkezett a várva várt Nuketown PC-re és XBOX One platformra!

Kezdjük a Nuketown-nal, ami köztudott, hogy egy ikonikus multiplayer pályának minősül a Call of Duty történelmében. Talán ezért is gondolták úgy a fejlesztők, hogy a Black Ops 4-be is behozzák ezt. Mai naptól ezt is kipróbálhatjuk végre! Ráadásként November 26-ig XP, Tier és egyéb boostban részesül mindenki, aki a Zombi valamint Multiplayer módban játszik. Emellett számos javítás is történt mindegyik kategóriában, legyen szó többjátékos, Zombi módról vagy akár a Blackoutról. Lássuk miről is van szó nagyvonalakban:

Multiplayer:


Rengeteg fejlesztés történt itt. Fixálva lettek a játékmenetbeli kifagyások, megnövelték a Care Package-ek leszállítási idejét, rengeteg mód és Challenge lett frissítve, elérhetővé vált a Mastercraft Camo azonnali felhelyezése a fegyverekre, A Kláncímkék (Clan Tags) és a Gyilkosság számláló (Kill Counters) láthatósága megváltozott, A Scorestreak költsége korrigálásra került. Valamint a TDM játékmódban a score limitet 75-ről megemelték 100-ra (hozzáteszem ez sokak kérése volt a fórumokon). Kiemelt kategóriában pedig a hét folyamán megjelenik a Hardcore Mercenary Moshpit, a Mercenary Moshpit ls  Gun Game mód.

Zombi:

Több mint 70 hibát javítottak ki a fejlesztők a Zombi játékosok számára. Remélhetőleg így már kevésbé lesz bugos illetve optimalizálatlan a játékmenet. Azonban még így is akadnak problémák a Zombi módban, de minden erejükkel azon lesznek, hogy a közeljövőben ezt a problémát megoldják. 

Blackout:

Itt is történt egy két változás, például elérhetővé vált a Bowie Knife a Stash ládákban, illetve PS4 platformon random droppok esnek majd a zombikból amiket megölünk valamint a zombis területek környékén random itemeket találhatunk majd.  Hamarosan PC-n valamint XBOX-on is bekerül ez az újítás.

Akárhogy is nézzük, ez szép munka volt a fejlesztőktől. Talán ideje lenne a PUBG Corp-nak is példát venni, mert ilyen kaliberű javításokat ritkán eszközölnek ilyen rövid idő alatt. Tényleg törekednek arra, hogy megőrizzék a játékos/rajongó táborukat. 

A teljes patch note tartalmát a linkre kattintva érhetitek el!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!