Tier X-es tankok, amiket messziről kerülj el!

Tier X-es tankok, amiket messziről kerülj el!

Ha szeretnéd elkerülni a felesleges csalódást, akkor semmiképp se húzd ki ezeket a tankokat.

Beszéltünk már arról, hogy melyek a legjobb tier X-es harckocsik, és arról is tettünk említést, hogy az off-meta ösvényén melyek állják meg a helyüket, –így végezetül jöjjön néhány olyan járgány, amiket messziről kerülj el, ha nem szeretnél csalódni.

A leggyengébb tier X-es tankok

Rheinmetall Panzerwagen

Ez a felderítő valami borzalmas. Minden tanknak kell valami előny, de a Panzerwagen konkrétan semmit sem kapott. Alacsony az alfája, lassan tölt, nincs páncélzata és nincs passzív védelme. Konkrétan csak az nem lövi ki, aki elfelejtett lőszert vinni magával. Mindez azért érthetetlen, mert az SP I C és a HWK 12 rendben vannak, a RU 251 pedig egy álom, majd az ág legerősebb harckocsija elpukkan, mint egy lufi.

Pz.Kpfw. VII

Legalább olyan erősnek, ha nem erősebbnek kellene lennie, mint a VK 72.01 (K)-nak, mert papíron pontosabb, és minden más paraméterében is megegyezik, –sőt, a frontján a hasi lemez még erősebb is. Ennek ellenére a gyakorlatban a lövései folyamatosan félremennek, és a leglehetetlenebb szögekből is beütik. Az 560-as alfa pedig ezzel a töltési idővel kellő visszatartó erőt se jelent.

IS-4

A tier IX egykori királya sokáig tier X-ben is megállta a helyét. Talán nem vitték be mindenhova, de jutott neki szerepkör. Mára a páncélzata kevésnek számít, ahogy az alfája is. Röviden ugyanazoktól a gyermekbetegségektől szenved, mint a Pz.Kpfw. VII. Egyszerűen eljárt fölötte az idő.

AMX M4 mle. 54

Egészen tier IX-ig szívat az ág, majd az AMX M4 mle. 51-gyel kapunk egy szinte átüthetetlen fenevadat, amivel akár félkézzel is leamortizálhatjuk ellenfeleinket. A tier X ehhez képest rémálom. Az AMX M4 mle. 54 olyan, mintha egy Super Conquerorral játszanánk tűzgyorsaság, lövegsüllyedés és megfelelő toronypáncél nélkül egy 16:9-es monitoron, 4:3-as felbontással.

FV217 Badger

A Badger talán jó lenne, ha a hasi lemezéről időnként le is pattanna valami, –de így csupán egy rossz T110E3 utánzatnak tűnik. Nem az a baj, hogy lassan mozog, vagy az, hogy nincs tornya, hanem konkrétan a páncélzat hiánya. A hasi lemez 230 mm körüli vastagságáról már esett szó, de a felépítmény se túl acélos, így a rossz szögből bekapott HEAT találatok úgy viszik át a páncélzatát, mintha ott sem lenne. Egy Badgerre pedig ki ne töltené a prémium lőszert?

Egyetértesz listánkkal? Melyik tier X harckocsit tartod a leggyengébbnek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.