Még mindig könnyen be tudunk bugolni a föld alá

Még mindig könnyen be tudunk bugolni a föld alá

Eddig nem sikerült megtalálni a hiba okát, vagy nem is foglalkozott vele az Epic.

Egy olyan kaliberű játéknál, mint a Fortnite rengeteg hibába akadhatunk, hisz minden héten frissül valami, ami könnyedén új hibákat szülhet. Ezek közül vannak elenyészők, amik néha idegesítőek lehetnek, de a legtöbbször csak nevetünk egy jót rajta vagy pár percig felidegesítjük magunkat. Vannak viszont olyanok, amiket folyamatosan reprodukálni tudunk és a saját előnyünkre fordíthatjuk mi vagy éppen az ellenfeleink.

Ezt nem ajánlom, mert könnyen lehet ban a vége, de az a hiba, amiről most itt szó lesz már egy jó ideje bent csücsül a játékban, és vannak olyanok, akik aktívan használják is.

People are getting under the map again!!! from r/FortNiteBR

A fent látható glitchről van szó, aminek a segítségével könnyedén bejuthatunk a föld alá. Megölni valószínűleg senkit sem tudunk, de ők se tudnak megsebezni minket, így a végén az nyer majd, akinél több heal van. Állítólag a trükk egyszerű és a láthatatlanná tévő kövekkel kapcsolatos, de pontosan nem áruljuk el, mert közvetetten sem szeretnénk, ha bárki ezt használná, majd másoknak tönkretenné a játékát vagy éppen kitiltanák miatta. Az ilyen súlyos bugok elhanyagolása viszont nagyon nem szép az Epic-től, és könnyen lehet, hogy azért nem javítják már ki, mert a hetedik szezonban úgy is kikerülnek a kövek. Addig is, ha folyamatos lépéshangokat hallotok és mégsem láttok senkit mellettetek, akkor jó eséllyel a föld alatt kell keresni a tettest.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!