Összes mai lap egy helyen és a Rogue legújabb Troll bajnoka

Összes mai lap egy helyen és a Rogue legújabb Troll bajnoka

A mai adagban bemutatták a következő Troll bajnokot, Captain Hooktuskot, amit a Rogue class használhat majd!

A tegnapi adagot pótoljátok be minél hamarabb, ha esetleg lemaradtatok volna róla. Volt itt új Shaman varázslat, epikus sárkány és a Warrior Loája, Akali!

Összes mai lap egy helyen és egy új Shaman epic varázslat

Megkaptuk a Warrior legendás Loáját és az első sárkányt. Mutatjuk a szombati nap összes leleplezett kártyáját az érkező kiegészítőből!

Ma mindössze csak négy lapot kaptunk, de az izgalmakban nem szenvedünk hiányt. Van itt Warrior sárkány, Hunter laphúzás és a legendás Rogue Troll kártya. Vágjunk is bele!

Captain Hooktusk

Alapból szörnyűek a statjai és a képessége sem mindig hasznos, de pillanatok alatt építhetünk egy boardot és a Cannon Barrage azonnal fenyeget. Valeera megkapta a saját Master Oakheartját és/vagy a jobb Boom-Zookáját.

Emberscale Drake

Öt manás Shieldmaiden! A Dragon Warrior a lassú, control stílusba csaphat majd át, ha még több hasonló kártya érkezik, vagy csak simán az Odd Warrior elkezd sárkányokkal játszani. Mindkettőre nagy az esély.

Bloodscalp Strategist

Candleshottal őrületesen jó lehet egy Midrange változatban, de az Eaglehorn Bow mellé is kifér könnyedén. Discoverelhetünk egy leszedést, vagy plusz sebzést, vagy a Call of the Wildot, amivel ma már egy Hunter sem játszik a nerf óta.

Elemental Evocation

Az Elementalok Innervate-je, vagy Preparationje. Ha lesz Elementalokra épülő Mage akkor egy kiváló kártya válhat belőle, addig meg csak simán egy töltelék common.

Slightless Ranger

Arénában okés lehet, máshova teljesen felesleges. Csak akkor lenne jó ez a lap constructedre, ha mindig idézne denevéreket, nem csak az Overkill effekt aktiválása után.

Nektek melyik a kedvencetek a mai listáról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!