Magyar közvetítéssel várunk ma titeket a Bucharest Game Week zárt selejtezőjében

Magyar közvetítéssel várunk ma titeket a Bucharest Game Week zárt selejtezőjében

Magyar csapatnak is szurkolhatunk ma este, mindenképp érdemes lesz velünk tartanotok Twitchen.

Ma délután indul a BGW, azaz a Bucharest Game Week CS:GO versenyének zárt selejtezője, ahol olyan nagy nevű csapatokat láthatunk élesben, mint a Red Reserve vagy a Sprout. Hazánkból a Revolte kvalifikálta magát a kvalira, nekik lehet majd szurkolni, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Ahogy azt már olvashattátok itt nálunk, a BGW egy 50.000 eurós összdíjazású verseny, ahol négy csapat méri majd össze CS:GO tudását és rátermettségét.

Hatalmas sikerrel ért véget az MNEB osztályozó kupa

Ben | 18/11/20 14:23A Magyar Nemzeti Bajnokság osztályozó kupasorozata a hétvégén a PlayIt keretein belül véget ért. Íme az eredmények az összes játékkal kapcsolatban. Több mint egy hónap folyamatos selejtezők és összecsapások után, a Magyar Nemzeti Bajnokság a végére ért.

A négy beülőből kettőt meghívásos alapon osztanak ki a szervezők, ezeket az LDLC és az AVANGAR csapata kapta meg, egy hely kiadó az idei SEC győztesnek (hogy ki lesz ez a csapat, december 8-án derül majd ki), illetve a negyedik résztvevő ötös a selejtezők mezőnyéből kerül ki, amik nyílt formában indultak el, ma viszont már a nyolc fős zárt selejtező mérkőzésein izgulhatunk.

a zárt selejtező csapatai

A Revolte csapata az MNEB osztályozó kupa megnyerésével automatikus a zárt selejtezőbe került, így igen neves célért szurkolhatunk már ma este is a flash, bodito, gabesson, kolor és fleav felállású csapatnak. Természetesen magyar nyelvű közvetítéssel várunk titeket ma délután 17 órától, ha még nem tettétek volna meg, akkor adjatok egy pacsit annak a követés gombnak a Magyar Esport TV Twitch csatornáján és garantált, hogy nem maradtok le sem a BGW, sem más verseny mérkőzéseiről.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!