Hatalmas sikerrel ért véget az MNEB osztályozó kupa

Hatalmas sikerrel ért véget az MNEB osztályozó kupa

A Magyar Nemzeti Bajnokság osztályozó kupasorozata a hétvégén a PlayIt keretein belül véget ért. Íme az eredmények az összes játékkal kapcsolatban.

Több mint egy hónap folyamatos selejtezők és összecsapások után, a Magyar Nemzeti Bajnokság a végére ért. A legjobb magyar játékosok League of Legends, Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive, Rainboiw 6 Siege és Player Unknowns Battlegrounds játékokban csaptak össze, hogy kiderítsék ki is a legjobb. Az osztályozó kupa döntőinek a PlayIt adott otthont, ahol egy két napos e-sport 'fesztivál' keretein belül minden játék szerepet kapott. De lássuk, hogy milyen eredmények is születtek.

PUBG - Győztes: A Flank csapata

A Battle Royale aréna a hétvégi MNEB döntők egyik legnépszerűbb helyszíne volt, első azért, mert a PUBG szerelmesei egy igazán izgalmas versenyt kaptak, második nap pedig azért, mert végig pöröghetett a Fortnite. De persze a hétvége fő attrakciója mégis a verseny volt, ahol hazai PUBG közösség legjobbjai és sok feltörekvő csapat képviselte magát. Itt volt a Team Horizon Reapers, a LVL Up Esport, a Team Plague, a Titanium Cloud Esports és persze a Szupercsapat néven elhíresült formáció, akik itt már Flank néven futottak. Ahogy az várható volt, a Kodiak, Konti, Foda és Jonesy kvartett nagyon erősen kezdte a versenyt, de a Valhalla Vikings és a LVL Up Esport folyamatosan ott loholt mögöttük. Az pedig lehet, hogy a Flank az utolsó körben nem tudott nagyot villantani, de már akkora előnyük volt, hogy nem lehetett megverni őket és behúzták a legfőbb csirkevacsorát. A döntő teljes összefoglalóját a következő cikkben találjátok.

Hearthstone - Győztes: Hulkeinstein

Ugyan a liga 16 szereplős lesz jövő tavasszal, de a PlayIT színpadán csak 4 játékos lehetett ott. Diaz, Wuncler, Hulkeinstein és Sischo voltak a azok, akik a rájátszásban megmutatták, hogy a döntőben a helyük. Azonban a döntő leginkább Hulkeinstein meneteléséről szólt. A LVL Up játékos megnyerte a felső ágat és utána a döntő mérkőzésen is magabiztos 3-1 arányú győzelmet aratott. A döntő teljes összefoglalóját a következő cikkben találjátok.

Rainbow 6 Siege - Győztes: A Sixth Sense csapata

Az MNEB döntőjébe a Sixth Sense és a Wild by Lagardere Sports csapata jutott be. Mindkét együttes nagyszerű formában játszotta végig a selejtezőket, azonban a Wild csapatán mintha átok ülne, hiszen ez már a második verseny, ahol a döntő előtt megbotlanak és nem sikerül lezárni a bajnokságot. A döntő teljes összefoglalóját a következő cikkben találjátok.

Counter-Strike: Global Offensive - Győztes: A Revolte csapata

Egy gyönyörű napsütéses szombati délutánon kezdődött el az MNEB Osztályozó Kupa CS:GO döntője, ahol végül a REVOLTE és a Réseaux csapott össze azért, hogy eldöntsék: kit illet a főnyeremény és ki próbálhat szerencsét majd a bukaresti ESL verseny zárt selejtezőjében. A két gárda párharca nagyon szorosan indult és folyamatosan ott loholtak egymás nyakában a csapatok. Azonban a stresszes helyzetet a veterán játékosokból álló Revolte csapat bírta jobban és már-már rutinból sikerült pontot tenni a meccsekre. A döntő teljes összefoglalóját a következő cikkben találjátok.

League of Legends - Győztes: a Wild by Lagardere Sports csapata

Itt ismét a Wild, illetve a Team Horizon Reapers csapata akasztotta össze a bajszot, mint már olyan sok alkalommal. A két alakulat párharca pedig ismét olyan volt, mint az elmúlt időkben. A THR a játék korai szakaszában előnyre tett szert, azonban a Wild csapatjátékban felülmúlta őket és végül magabiztosan zárták le a köröket és persze magát a meccset is. A döntő teljes összefoglalóját a következő cikkben találjátok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!