A Sixth Sense elképesztő játékkal legyőzte a WiLD-ot a PlayIT-en!

A Sixth Sense elképesztő játékkal legyőzte a WiLD-ot a PlayIT-en!

Parádés formát mutatott a Sixth Sense; könnyed 2-0-ás győzelmet aratott a papíron esélyesebb WiLD R6S alakulata ellen az MNEB osztályozó döntőjében.

A selejtezők során kétszer is győzni tudott a WiLD by Lagardère Sports a Sixth Sense ellen, azonban a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PlayIT-en megrendezett osztályozó kupájának döntőjében nagyon komolyan visszavágtak a vereségekért.

Game 1

Az első pálya Oregon volt. A Sixth Sense védő oldalon kezdett és remekül játszottak már a mérkőzés elejétől kezdve. A Lion, Hibana, Mira és Maestro négyes bannolása után a Sense 3-1-re meg tudott lépni, azonban a WiLD itt még képes volt felzárkózni és egyenlítettek.


Itt még minden szép és jó volt a WiLD számára

Ezt követően viszont felgyorsultak az események és már nem sok esélyt hagytak nekik: 6-3-al zárult az első összecsapás.

Game 2

Bankon folytatták felek, előzetesen pedig tudni lehetett, hogy a Sixth Sense egyik legjobb mapjáról beszélhetünk.

Ennek apropóján zseniális és gyors támadó játékot mutattak be, –nem is kellett sok és már 4-0 volt a különbség a javukra.

Lassan már azt is mondhattuk, hogy a WiLD-nak nem volt veszíteni valója, így mindent meg kellett próbálniuk.

Elkezdett ébredezni a WiLD de hiába hoztak egy pontot, a létfontosságú 6. kört még úgy sem tudták megnyerni, hogy az elején DogeFather véletlenül kilőtte társát, BanzaJ-t, így 4v5-ben kezdhettek egymás ellen. 6-2-vel zárták a második pályát, összesítésben pedig az MNEB PlayIT-es osztályozó kupa döntőjét 2-0-ára a Sixth Sense nyerte WiLD by Lagardère Sports ellen A WiLD egy héten belül a második LAN fináléját is elbukta, de csüggedni nincs okuk, hiszen 2019 tavaszán indul az MNEB első szezonja, ahol természetesen mindkét most látott együttes elindul 6 másik csapat társaságában!

Ha lemaradtatok volna róla, vagy újra megtekintetnétek teljes mérkőzéseket, azt alább megtehetitek:

Nézd meg esporthutv [HU] MNEB Rainbow Six: Siege - Osztályozó kupa döntő: WiLD vs The Sixth Sense című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!