Összes mai lap egy helyen és egy új neutral epic kártya

Összes mai lap egy helyen és egy új neutral epic kártya

Ismét érkezett egy kupac új lap, köztük a Druid Loája és egy ígéretes Shaman Elemental. Mutatjuk a kártyákat!

A tegnap bemutatott lapok között szerepelt Captain Hooktusk és egy erős Warrior sárkány. Ha lemaradtatok volna, pótoljátok minél hamarabb!

Összes mai lap egy helyen és a Rogue legújabb Troll bajnoka

A mai adagban bemutatták a következő Troll bajnokot, Captain Hooktuskot, amit a Rogue class használhat majd!

A mai listán is lesznek érdekességek, vágjunk is bele!

Snapjaw Shellfighter

Megvédi a boardot, de nem védi az arcunk. Arénában jó lehet az értékei miatt, ladderen nem nagyon van értelme, inkább akkor a Taunttal rendelkező lényeket akarjuk a pakliba rakni.

Seance

Sokkal jobb, mint a Convert és a Quest Priestben kiválóan működhet. Ígéretes kártya, de a Priest nem igazán találja a helyét a Standard metákban.

Gonk, the Raptor

Az Odd Druid eddig is offmeta volt, nem Gonk miatt lesz ott a top Tierekben. Gyenge statok és gyenge képesség, egyelőre 400 dustnál többet nem ér.

Bog Slosher

Zola the Gorgon mellé és helyett is befér a Shudderwock változatokba, továbbá az elementálokra épülő paklik is örülhetnek a kártyának. Jónak tűnik első ránézésre.

Linecracker

A statok még vállalhatóak, de a képesség teljesen haszontalan. Aránéban ki lehet majd venni, Standardban messzire kerüljétek.

Da Undatakah

Meg kell halnia a lényeinknek és utána csaphatjuk ki az asztalra. Deathrattle Hunterben, Deathrattle Rogue-ban, Deathrattle Priestben és Taunt Druidban is ki fogják majd próbálni, de a Silence, transform és más effektekre továbbra is nagyon gyenge marad. 

Sand Drudge

A Priest eddig sem volt erős három manás lényekben, azonban ez a lap teljesen okés...arénában. Ladderen minek akarnánk ezt belerakni bármibe is?

Regenerate

Shadowreaper Andionnal kiváló, Lyra-ból kapni őrületes, belerakni egy pakliba? Inkább a Divine Hymn, vagy a Binding Heal.

Mosh'Ogg Announcer

50 százalék az esélye, hogy a lények nem ezt ütik le. 100 százalék az esélye, hogy a ladder paklikhoz nem lesz köze a lapnak.

Mark of the Loa

Ez a lap sokkal érdekesebb. A +2/+4 és Taunt annyira nem mozgatja meg a fantáziát, de a két 3/2-es Raptor tetszetősen mutat egy Token pakliban. Arénában természetesen nagyon jól muzsikál majd, mint az összes Choose One kártya.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!