Szinte újra összeállt a régi C9, Shroudék ezúttal az amerikai Minorban vertek mindenkit

Szinte újra összeállt a régi C9, Shroudék ezúttal az amerikai Minorban vertek mindenkit

A régi Cloud9 szinte újra teljes egészében nekivágott az amerikai Minor selejtezőjének.

Nem először találkozunk már az OGC, azaz az Old Guys Club névvel, az ESEA MDL 29. szezonjának Észak-Amerikai divíziójában is elindult az a csapat, ami a közönségkedvenc, veterán amerikai játékosokat foglalja magában. Ezúttal szinte csakis régi Cloud9-os arcokat láthatunk a csapatban, shroud, Skaddodle, N0thing, seangares és SileNt felállással vágtak neki az IEM Katowice 2019 Minor nyílt selejtezőjének.

Az európai nyílt kvalik már lezárultak és kialakult a zárt selejtező 16 fős mezőnye, a világ másik oldalán azonban még a nyílt selejtezők 4. felvonása zajlik, ahol szépen végig is menetelt az OGC, a top 8-ban várjak a következő mérkőzésüket. Valljuk be őszintén, nincsenek túl erős versenytársaik a legjobb 8 között, így simán benne van a pakliban a zárt selejtezőbe jutás, ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy az OGC mindig is a fun-ról, a játék és a verseny élvezetésről szólt, nem pedig a kőkemény felkészülésről és tryhard taktikákról. Minden estere érdemes egyik szemünket az OGC-n tartani, ha valakik, hát akkor ők azok akik jól érezve magukat, könnyedén okozhatnak fejfájást a zárt selejtező többi csapatának.

A tegnapi meccseket egyébként az OGC mind az öt játékosa streamelte saját Twitch csatornáján, illetve erre a linkre kattintva a multistream adást is eléritek, amennyiben a mai mérkőzésüket is élőben lehet majd náluk követni.

UPDATE: Az Old Guys Club ma éjszaka sikeresen kvalifikálta magát a Minor zárt selejtezőjébe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!