A legjobb spellek Zul'jinhoz: ezekből építsd fel a paklid

A legjobb spellek Zul'jinhoz: ezekből építsd fel a paklid

Milyen varázslatokkal lehet erős Zul'jin? Milyen paklikba lesz kötelező elem? Nézzük meg Zul'jint közelebbről!

Hivatalosan is leleplezték a kiegészítő egyetlen Hero Cardját, amit a Hunter kapott. Ismerjétek meg röviden Zul'jint, aki a Trollok vezéreként csatlakozik a Hearthstone-ba!

Zul'jin lesz az új Hunter Hero Card: ismerjük meg az Amani törzs vezetőjét

Az Amani törzs legendás harcosa lesz a következő Hero Card a játékban. A Hunter class kapja majd meg a Rastakhan's Rumble érkezésével.

Zul'jin megpróbálja a lehetetlent: talán az összes Deathknight közüli legerősebbet kell kiváltania, vagy legalábbis megközelítenie hasznosságban. Deathstalker Rexxar tulajdonképpen minden Hunter változatban helyet követelt magának és Zul'jint képessége is alkalmassá teheti ugyanerre a feladatra.

A hőskártya képessége annyiban kiszámíthatóbb, mint Yogg-Saron volt, hogy azokat a varázslatokat castolja el újra, amiket a játék során MI kijátszottunk. Ha maximalizálni akarjuk a hatékonyságot, akkor érdemes olyan lapokkal feltölteni a paklinkat, amiket szívesen sütnék el újra a mérkőzés során. Három kategóriába soroltuk az összes Standardban elérhető Hunter varázslatot, amikből felépíthetjük majd a jövőbeli deckünket!

Teljesen haszontalan hulladékok

Ezek a lapok vagy az ellenfelet segítik, vagy egyszerűen semmi hatásuk nem lesz a meccsre. Feleslegesen nincs értelme belerakni a pakliba, ennél sokkal jobb kártyáknak is van hely.

Általában mi járunk jobban

A területi, vagy egyedi célpontos sebzések rákfenéje, hogy nem lehet befolyásolni az oldalt, ahol lecsapnak. Ha csak az ellenfél lényeit célozzák meg Zul'jin varázslatai, akkor hatalmas esélyünk van a végső győzelmet is behúzni,  de akkor sincs probléma, ha a mi minionjaink közül is elpusztul néhány. Yogg-Saron is többnyire csak a meccsbe hozott vissza minket, nem az azonnali sikert garantálta.

Prémium kategória

Minden olyan lap, ami az oldalunkra idéz lényt elképesztően erős. Az összes Secret csak minket segít, az összes ellenfelet célzó leszedés a győzelem felé egy hatalmas lépést jelent. Rengeteg erős varázslattal rendelkezik Rexxar, Zul'jin csak ezen lapok miatt, kötelező lehet több pakliban is.

A Spell Hunter kézenfekvő választásnak tűnik, de a Secret Hunterbe is kiválóan beleilleszthető az új Hero Card. A Deathrattle Hunterben annyira nem sok vizet zavar, de akár még ott is hasznos lehet, ha van lenn lényünk Deathrattle lényünk a boardon, bár a Tracking miatt hamar fatigue-be kerülhetünk. Ami számít, hogy Deathstalker Rexxar Zombeastjeit sokkal hasznosabbak, mint a tetszés szerinti helyre lőhető két sebzés, ezért a sorrend szermponjtából inkább Zul'jin -> Deathstalker Rexxar la sorrend, mint fordítva.

chat

Az összes Standardban játszható Hunter spell nagyobb hányada esik a "prémium kategóriába", ezért bízhatunk abban, hogy Zul'jin a Tier 1-be repítheti a Huntert újra. Tíz mana ugyan, de a benne rejlő érték hatalmas!

Erős és jó kártyát kapott a Hunter, érdemes lesz craftolni, ha a Hunter a metában erős marad a Rastakhan's Rumble megjelenése után is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!