Egy teória szerint ezúttal nem átalakulhat, hanem bővülhet a BR sziget

Egy teória szerint ezúttal nem átalakulhat, hanem bővülhet a BR sziget

Egy játékos szerint elképzelhető, hogy egy új sziget résszel egészül majd ki a pálya, a jeges idő akár egy jéghegyet is magával hozhat!

A hetedik szezon közeledte nemcsak az adatbányászokat ösztönzi különösen szorgos munkára, hanem a játékosok fantáziáját is beindítja. Szoktak születni a valóságtól egészen elrugaszkodott elképzelések, ám akadnak olyanok is, amikben tényleg van nemcsak fantázia, de lehetőség is. Egy játékos szerint a hóvihar, jégvihar magával hozhat egy jéghegyet.

Az ominózus felhők a térkép délnyugati része felől közelednek, várhatóan Flush Factory lesz az első terület, amit elér a hideg időjárás, ám MonsterMayne nevű felhasználó szerint többről is szó lehet. A térkép ezen részéről tudni kell, hogy a kezdetektől fogva van ott egy jelentős üres terület. Amíg a sziget többi része meglehetősen kitölti a tengeri részeket, addig ez a szakasz egy nagy vízfelületnek ad otthont, aminek a feltöltésére a közösség már számos ötletet adott.

Voltaképp az első szezon óta lóg a levegőben a kérdés, hogy az a rész vajon miért olyan, van-e bármilyen célja, vagy csak megtöri a folytonosságot? Mayne szerint a vihar magával hozza majd a jéghegyet, ami aztán beleütközik a szigetbe, –ezzel hozva létre egy új területet. Mayne azonban még folytatta, a tegnapi napon érkezett egy leak egy lehetséges új várról is, ami kerülhetne akár a jéghegyre is.

Ez a vonal egyébként az évszak változás után is folytatható lenne, a jéghegy ugyanis a tavasz beköszöntével elolvadhatna, ami továbbvihetné a történeti szálat. Netán megemelkedhetne majd a vízszint, ellepve a pálya bizonyos részeit. Ez persze már nagyon előre rohanás, maradjunk egyelőre a hetedik szezonnál. A lényeg, hogy az ötletben van fantázia és számos lehetőség is. Persze, hogy mindez miképp kapcsolódna A.I.M.-hoz, az egy nagyon jó kérdés, a heti töltőképernyők szerint a robot egyelőre megfigyelő státuszban van a szigeten, tehát túl sok konkrétumot nem tudunk róla. 

Az első hivatalos információk a következő szezonról talán jövőhét elején érkezhetnek, az Epic a hatodik szezont is hasonlóképpen promózta be!

Ti mit gondoltok, milyen csavar rejtőzik majd a hóvihar történetében?

(A borítókép csak illusztráció!)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!