Alakul ez az Elemental Mage: új varázslatot kapott Jaina

Alakul ez az Elemental Mage: új varázslatot kapott Jaina

Új varázslatot kapott az Elemental Mage. Kellett ez a kártya, vagy csak felesleges töltelék?

A tegnapi nap rengeteg izgalmas kártyáról hullt le a lepel, ha lemaradtatok volna pótoljátok be mihamarabb.

Összes mai lap egy helyen és egy új Hunter epic varázslat

Lehullt a lepel Zul'jinról, a Warrior Spirit lapjáról és más legendás kártyákról! Itt a mai (11.27.) adag frissen bemutatott lap!

Az Elemental Mage minden bizonnyal élvezett valamekkora prioritást a Rastakhan's Rumble fejlesztésekor, erre utal a néhány lap, ami segítheti a pakli felemelkedését. A legújabb varázslat is beleillik a koncepció, itt a Scorch!

Scorch

Ideális esetben egy manáért sebezhetünk négyet egy lényre, amivel a Wing Blasthez hasonlóan szerepet kaphat bizonyos paklikban. A Tempo, Big Spell, Spiteful deckek messziről elkerülik, de a Tempo Elemental Mage-ben lehet szerepe.

Az Arcanosaur nem feltétlen jó választás a Midrange paklikban, mivel a képességét csak úgy tudjuk aktiválni, ha az előző körben kitettünk egy Elementalt. A legtöbb esetben az Arcanosaur a saját asztalunkon is pusztítást végez, ami minden csak nem ideális egy Tempo pakliban. Az Elemental Evocation Innervate-ként működik az Elemental Mage-ben, ami hatalmas erőforrást jelenthet. Ez a lap önmagában képes lehet egy tempós és erős pakli kifejlesztéséhez. Mivel common ezért az olcsóbb változatokba is bekerülhet, akár egy Budget Elemental Mage alapjául is szolgálhat.

A Scorch önmagában nem erős kártya, de a képességét nagyon egyszerű aktiválni, elég csak a harmadik körös Tar Creeperre, vagy egy ártatlan Fire Fly / Flame Elementalra gondolni.

Ti láttok potenciált az Elemental Mage-ben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!