Összes mai lap egy helyen és egy új Hunter epic varázslat

Összes mai lap egy helyen és egy új Hunter epic varázslat

Lehullt a lepel Zul'jinról, a Warrior Spirit lapjáról és más legendás kártyákról! Itt a mai (11.27.) adag frissen bemutatott lap!

A Rastakhan's Rumble december 4-én érkezik hivatalosan a szerverekre és már csak néhány lap bújik meg a homályban. Ha lemaradtatok volna a tegnapi adagról pótoljátok be minél hamarabb!

Összes mai lap egy helyen és egy új neutral epic kártya

Ismét érkezett egy kupac új lap, köztük a Druid Loája és egy ígéretes Shaman Elemental. Mutatjuk a kártyákat!

Holnap jön az utolsó bemutató stream és végre megismerhetjük az összes kártyát, de addig is nézzük meg a mai adagot. Végre láthatjuk Zul'jint, a Hunter hőskártyáját teljes valójában!

The Beast Within

Kis erősítés egy Beastre, ami utána rácsap egy véletlenszerű lényre az ellenfél asztalán. Nem ettől lesz a Hunter Tier 1.

Splitting Image

Lich Kinggel és más hasonló lapokkal elképesztően erős és szinte lehetetlen körbe játszani, ha csak egy lény van az asztalunkon. Az a baj, hogy egyik mostani Mage változat sem profitál a képességéből.

Zul'jin

Hatalmas a potenciál az új Hunter hősben, ami egy irányítható Yogg-Saronként halmozhatja a győzelmeket. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el részletes elemzésünket.

A legjobb spellek Zul'jinhoz: ezekből építsd fel a paklid

Milyen varázslatokkal lehet erős Zul'jin? Milyen paklikba lesz kötelező elem? Nézzük meg Zul'jint közelebbről!

Mojomaster Zihi

Elsőre mémnek tűnhet, de ilyen speciális képességgel garantált, hogy többen ki fogják próbálni. Druid rampelés ellen valódi orvosság lehet!

Spirit of the Rhino

Nem rossz kártya, de a Warriornak eddig sem volt problémája a leszedésekkel. A Dragon Warrior változat ezzel nem erősödött, de más típusokban talán szerepet kaphat.

Booldsail Howler

Egy erős leszedésnek tűnik, ami még kalóz is, ezzel még több kombóra ad lehetőséget. Pirate Rogue-ba valószínű kötelező lesz helyet keresni neki, a páros változatban biztosan találkozhatunk majd vele.

Mass Hysteria

Tömeghisztéria, de tényleg. Egy rosszabb Brawlnak tűnik, de a Priestnek minden leszedés aranyat érhet. Control paklikban mindenképpen helye lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!