Ingyenes emote-ok, arany, gem és további hatalmas nyeremények várnak rátok: indul a CR Világbajnokság döntője

Ingyenes emote-ok, arany, gem és további hatalmas nyeremények várnak rátok: indul a CR Világbajnokság döntője

December 1-jén indul a Clash Royale World Finals, ahol nem csak a versenyzők játszanak. Néhány bökés és rögtön behúzhattok számos király cuccot!

A Fantasy Royale már november 19-e óta elérhető a játékon belül, de ha eddig nem akartatok foglalkozni, akkor mindenképpen lépjetek be és húzzátok be a négy ingyenes emote-ot, sőt akár az 1 millió gemes összdíjazásra is esélyetek lehet!>

Első dolgotok, hogy a News Royale ikonra bökjetek rá és ott válasszátok ki az Esports fület.

Ezután válasszátok ki a régiót, ha ez már megvan, akkor már csak négy játékost kell kiválasztanotok a Fantasy Royale csapatotokba. A győzelmek és vereségeket láthatjátok a nevek alatt, amik segíthetnek abban, hogy kikkel szeretnétek belevágni a küzdelmekbe. December 1-jén indulnak a világbajnokság mérkőzései és a valós eredmények alapján a választott játékosaitok pontokat termelnek a Fantasy Royale-ban. A világbajnokság végén a legtöbb pontot szerző Fantasy csapatok gazdái az 1 millió gemes nyereményt oszthatják szét maguk között. Egyelőre még nem tisztázott, hogy a végső győztes mekkora szeletet kap a tortából, de több százezer gem ütheti a markát.

Miután véglegesítettétek a Fantasy Royale csapatotokat, néhány óra múlva már érkezik is a négy ingyenes emote az alkalmazásba. Várjatok türelemmel! A legjobb Fantasy Royale csapatokat megtaláljátok az Esports fül alatt. Lehet, hogy a ti nevetek is ott lesz a lista elején?

A világbajnokság mérkőzéseit követhetitek Youtube-on magyar idő szerint december 1-jén hajnali 3 órától. Nincs más dolgotok, mint nézni a Clash Royale játékon belül a világbajnokság meccseit és ingyen aranyat, gemeket és ládákat is szerezhettek!

Játszatok, nézzétek a meccseket és legyetek szerencsések!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!