Ingyenesen játszható a Cyanide & Happiness ihlette battle royale, a Rapture Rejects

Egy őrült battle royale játékot pörgethettek ingyen a hétvégén. Mit tud a Rapture Rejects?

Tegnap hivatalosan is megjelent Steamen a Cyanide & Happiness univerzumba helyezett battle royale játék, a Rapture Rejects. A mai naptól kezdve egészen vasárnapig ti is ingyenesen kipróbálhatjátok ezt az őrült játékot. Mutatjuk a részleteket!

 

A történet szerint Isten megunta, hogy az emberiség tönkre teszi a Földet és a saját civilizációját, ezért kénytelen volt megnyomni az Rapture gombot, amivel beköszöntött a világvége. A jó emberek a mennyországba kerülnek ugyan, de a rosszakkal mi lesz? Ők nem akarnak a pokol legmélyebb bugyraiban elkárhozni, ezért Isten megszánta őket. A mennyországba szóló jegyért összeereszti őket a Földön és az egyetlen túlélő mehet fondüzni Istennel a felhők közé.

Az izometrikus külső nézet elsőre furcsának tűnhet, de kiválóan adja vissza a Cyanide & Happiness világát. A grafika, a karakterek és a rejtett poénok minden rajongót garantáltan odaszögeznek majd a képernyők elé, de másoknak is érdemes kipróbálni a játékot. Egyelőre még korai hozzáférésű a Rapture Rejects, ezért előfordulhatnak hibák és kiegyensúlyozatlanságok. Nézzétek el és élvezzétek a pörgős meccseket!

Steamen megvásárolhatjátok, ha megtetszett mindössze 16,79 euróért, ami nagyjából 5500 forintnak megfelelő összeget takar. Két napig azonban egy centet sem kell leperkálnotok, ha szeretnétek pár órát játszani a programmal. Töltsétek le, és már mehet is az 50 fős harc a túlélésért!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!