A Tender Defender alkotója is megtudta, hogy műve bekerült a játékba

A Tender Defender alkotója is megtudta, hogy műve bekerült a játékba

A "Chicken Trooper" vagy hivatalos nevén a Tender Defender már ott van a játékban. A skin tervezője pedig nemrég értesült róla, hogy alkotása bekerült a játékba, a reakciója pedig szívmelengető.

A történetünk szeptemberben kezdődik, amikor egy tfoust10 nevű reddit felhasználó megosztott egy, –a kisfia által rajzolt– képet, amin arra kéri a játék készítőit, hogy tegyenek a játékba egy skint. Connor az alkotása mellett viccesen leírja, hogy "Nem tudok szépen rajzolni", azonban az üzenet teljesen átment. A bejegyzés az oldalon nagyon gyorsan népszerű lett: pár nap alatt 41 ezer ember fejezte ki a tetszését a rajzzal kapcsolatban.

Persze Connor, a skin kiötlője megtudta, hogy az ötlete ilyen nagy népszerűségnek örvend, később pedig egy másik felhasználó kicsit részletesebben is elkészítette a terveket, amit végül szinte egy az egyben felhasználtak a dizájnerek. Azt viszont már nem tudta, hogy a szülei kapcsolatban vannak az Epic munkatársaival és elrendezték a jogi dolgokat, hogy a skin megjelenhessen a játékban. Ezek után a nagy leleplezés már csak idő kérdése volt. A család az egyik Shop váltásnál le is ült a gép elé, ahol az apuka azt ígérte Connornak, hogy vehet egy skint magának, –csak azt nem tudta, hogy egy nagy meglepetés várja a shop-ban. 

Egyébként a Tender Defender és a hozzá tartozó Egg Backpack 1500 V-Buckba kerül, amit egyébként még az alkotó is kifizetett. Az ilyen történetek azok, amiért sokan szeretik az Epic fejlesztőit. Ha már egy gyerek arcára sikerül mosolyt csalni, akkor már megérte az egész és azt hiszem, hogy a történet nagyon sok játékosnak okozott kellemes perceket, –ahogy nekünk is, itt a szerkesztőségben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!