Megújultak a Whizbang paklik: borzalmastól, az egész jóig

Megújultak a Whizbang paklik: borzalmastól, az egész jóig

Új kiegészítőhöz, új Whizbang paklik is járnak. Végigvettük röviden a 18 decket!

Bemutatták a 135 új Rastakhan's Rumble lapot, amiket december 4-én már használhatunk élesben. Ha lemaradtatok volna róla, pörgessétek végig a kártyákat!

Hónapok óta erre vártunk: itt van a Rastakhan's Rumble 135 lapja

135 új lappal érkezik december 4-én a Hearthstone következő kiegészítője, a Rastakhan's Rumble. Minden lapot megtaláltok a cikkben!

Lehet arról vitatkozni, hogy kinek éri meg a Whizbang. Mivel a rendszer bevezette, hogy csak 25-ös ranktól kezdve lehet használni a legendás kártyát, így már érthető, hogy nem a teljesen kezdők választják a létrázáshoz, ezért felértékelődik a szerepe. A kis lapkészlettel rendelkező, –de már több tucat játékot megvívott– kártyások bátran nyúlhatnak Whizbangért és pörgethetik a csodálatos paklikat. Nézzük is meg, hogy mi vár ránk a következő négy hónapban!

Hunter

Felfrissült a Spell Hunter, amiben már Zul'jint is használhatjuk. Az egyik legerősebb Whizbang paklivá nőheti ki ismét magát.

Egy Beastekre épülő Midrange Hunter mindig melegséget hoz az erdőszéli vadászkunyhóba. Ez a pakli is a klasszikus receptet követi, Halazzi és a Spirit kombója meg lehet, hogy meta deckekben is előkerülhet.

Priest

Valami Combo változat akar ez lenni, de a koncepció önmagában hiába jó, ha a megvalósítás szörnyű. Nem lehetetlen meccset nyerni vele, de így is a gyengébbek közé tartozik.

A Surrender to Madness elképesztően rossznak tűnik, de a többi elem sem váltja meg a világot. Kukázni való!

Druid

A Hero Power és az arcunkkal csapkodás nem biztos, hogy működni fog, de legalább Malfurion the Pestilentben és a UI-ban mindig lehet bízni.

Az entek fejlődtek, de erősebbek nem lettek. Ha az asztal a miénk probléma nem lehet, de leszedések hiányában hátrányból játszani esélytelen.

A cikk folytatódik a következő oldalon!

Mage

A várva várt Odd Mage! Nem valószínű, hogy minden lapra szükség lesz a meccseken, –de próbálgatni az új mechanikákat és Ragnarost előcsalni sosem volt még ilyen jó érzés.

Spitefulra lehet építeni, de minek mellé ez a rengeteg varázslat? Kicsit kusza, de Aggro ellen működhet még így is, –köszönhetően a rengeteg leszedésnek.

Shaman

Shudderwock Shaman eddig is volt a paklik között, mindössze néhány lapcsere történt. Erősen közepes pakli, de a rengeteg Legendary sokaknak elnyerheti a tetszését.

Az Evolve mechanika sosem tűnt el teljesen, ezért érthető, hogy Whizbang is ebből próbálja kihozni a legtöbbet. Kicsit a Treant Druidhoz hasonlítható: ha bukjuk a boardot, a meccs is ugorhat.

Warrior

Mechek és rushos lények. Nem sok új lap került bele, ezért kicsit halványabban pislákol a többi Whizban deck között.

Üdvözöljük újra a nagy Sárkányharcost! Valószínű a metában is helye lehet a Dragon változatnak, ami nyomokban hasonlíthat erre a paklira.

Rogue

A Deathrattle Rogue kellemes meglepetés volt a Boomsday metában, ezért Whizbang változata is ígéretesnek tűnik.

Theorycraftként már bemutattuk az Even Pirate Rogue-t és most már a Whizbang paklik közé is bekerült. Rengeteg izgalmat tartogatnak a kalózos kombók!

Warlock

Az a baj a Discard paklikkal, hogy nincs bennük win condition. Hiába mutat jól, hogy nagy lesz a Lana'thel és Zavas, ha nem tudunk mivel nyerni egy elhúzódó meccsen.

Ezt a handbuff dolgot el kéne engednie a Blizzardnak: se a Paladin, se a Warlock nem képes csak erre paklit építeni.

Paladin

Az Immortal Prelate talán a legkülönlegesebb Paladin lény az új kiegészítőből, amiből ki lehet hozni a maximumot. Mellette a rengeteg buff adja magát, de a legfontosabb leszedéseket sem spórolták ki. Jobbak közé tartozik a deck.

Ismét a Mechek, amikből ki lehet hozni, akár legend 1-re képes paklit is, de az nem így néz ki. Mindössze a Farraki Battleaxe az egyetlen új lap, ezért sok újdonságra nem számíthatunk tőle, –bár maga a pakli egész jónak tekinthető a mezőnyben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!