Hirdetés

Így állítsuk be az egérérzékenységünket a Sniperek esetén!

Wolfi | 18/11/09 16:06
Cikk mentése

Néha nem mi magunk, hanem az egerünk áll a siker útjában.

Hirdetés

A Fortnite világában rengeteg apró részletet kell tökéletesre fejlesztenünk, hisz nem csak építenünk kell, kívülről-belülről ismernünk a metát vagy éppen olyan döntéseket hozni, amik tönkretehetik az előző 15-20 percnyi játékunkat, hanem –mivel egy TPS játékról van szó– érdemes megtanulni a játék egyik alapmechanikáját, a lövést is. Ez pedig nem csak rajtunk és az egérügyességünkön múlik, de magán az egéren és annak érzékenységén is.

Szerencsére rengeteg olyan tartalomgyártót láthatunk a Fortnite világában is, akik szeretnek segíteni a játékostársukon. Nemrégiben már az Epic is elkezdte ezt, hisz a Playgroundba különböző minigame-ek kerültek be, amivel rengeteget tudunk fejlődni. Az egyik ilyet használta ki egy számunkra már jól ismert Youtuber, SpeedyGonzalez is, akinek a remek guide videóiból már mi is írtunk egy-két cikket

Ahogy a videóban is láthatjátok, először egy véletlenszerű egérérzékenységgel kezd Gonzalez, majd elkezd rálőni a botokra, amik fel-alá rohangálnak nekünk, hogy gyakorolhassunk. A tapasztaltabbaknak egyből feltűnhet, hogy bőven túlhord a célzással, –ez pedig azt jelenti, hogy túl gyors az egér. Ezért lejjebb veszi az érzékenységet, de továbbra is hasonló problémával küzd. Valószínűleg a legvégén már a szokásos értékre tette a csúszkát, épp ezért lehet, hogy nektek kicsit többet kell játszadoznotok a beállításokkal. Ha viszont eltaláljátok azt a pontot, ahol tökéletesnek érződik a célzás, az rengeteget segíthet a távcsöves fegyverek használatában. Ezzel ellentétben viszont, ha lemaradtok a célpontról, akkor érdemes kicsit feljebb venni az érzékenységet. Fontos rááldoznunk azt a pár percet az életünkből, ha olyan lövéseket akarunk ereszteni, ami a videó végén látható.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?