Hirdetés

Antonidas és a csajok visszatértek: Íme a Legend képes OTK Mage!

Sensevida | 18/11/09 15:29
Cikk mentése

Az OTK Mage mindig is jelen volt a Hearthstone-ban, Meati pedig bizonyította, hogy akár a jelenlegi metában is ki lehet ütni vele a Legend-et. 

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt kicsit megrázta a kompetitív közösséget a hír, hogy az elmúlt egy év egyik legsikeresebb ladder játékosa, Meati felhagy a Competitive Hearthstone-nal. A játékos persze nem fordul el teljesen a Hearthstone-tól és a bejelentésében is kiemelte, hogy edzőként szeretné folytatni a pályáját, viszont már nem fogja annyira komolyan venni a laddert és megpróbál úgy tenni mintha felnőtt lenne. 

Nos, mindennek ékes bizonyítéka, hogy Meati ebben a hónapban már nem meta paklikkal, hanem egy régi ismerősnek számító offmeta összeállítással, az OTK Mage segítségével vágott neki a laddernek. Erőfeszítéseit természetesen siker koronázta és összességében 71%-os győzelmi aránnyal érte el a Legend-et. 

Tom Wayland on Twitter

Even a casual player like me can get legend with this EZ exodia mage! Recorded a 71% winrate on the climb. # AAECAf0EBO0FuAjN6wLu9gINigH7AZwCrgPJA6sEywTmBJYF2sUCudECluQCtPwCAA==

Mage-re sajnos mostanában igencsak rájár a rúd, és a Vicious Syndicate legfrissebb statisztikái szerint csak a hónapok óta szenvedő Warrior népszerűtlenebb nála jelenleg, –ráadásul a kaszt legjobban teljesítő archetípusa az 51.23%-os győzelmi aránnyal rendelkező Big-Spell Mage. Ehhez képest Meati OTK mágusa végtelenül offmetának számít, viszont annak ellenére, hogy egy ex-profi játékos ütötte ki vele a Legendet, szerintünk ti is nyugodtan tehettek vele egy próbát. 
 
Kód: AAECAf0EBO0FuAjN6wLu9gINigH7AZwCrgPJA6sEywTmBJYF2sUCudECluQCtPwCAA==

A pakli árát tekintve középkategóriának számít, és csupán három Legendary kártyát, Bloodmage Thalnost, Stargazer Lunat, illetve Archmage Antonidast tartalmazza. Utóbbi feltétlenül szükséges az OTK kombináció teljesítéséhez, akár csak a két Sorcerer's Apprentice és a Molten Reflection-ök. Az egykörös kivégzésig az olyan CC spellek gondoskodnak biztonságunkról, mint a Cone of Cold, a Frost Nova, vagy a Blizzard, a laphúzást pedig a két Arcane Intellect és a Loot Hoarder, illetve a Novice Engineer garantálja. Összességében a pakli alig tér el a korábban már megszokott OTK Mage-től, Meati mégis bizonyította, hogy a jelenlegi metában is van benne potenciál. 

Ti egyébként csak meta paklikkal játszotok, vagy ki szoktatok próbálni nem éppen elterjedt összeállításokat is? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: Wildhs.com

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?