Vizicsacsi hivatalosan is a Splyce csapatába igazolt!

Vizicsacsi hivatalosan is a Splyce csapatába igazolt!

Nincs több találgatás, Kiss 'Vizicsacsi' Tamás mostantól a sárga-feketéknél játszik.

Az elmúlt hetekben szinte folyamatosan hallhattuk az őrültebbnél őrültebb átigazolási pletykákat, majd ezek közül néhány végbe is ment, hiszen Crown az OpTic-hoz csatlakozott, míg Caps az ősi rivális G2-hoz. Ezenfelül természetesen még rengeteg érdekes és szomorú átigazolás volt, de Vizicsacsi körül mindvégig csöndbe voltak azok a bizonyos madarak. Körülbelül egy héttel ezelőtt az ESPN-en olvashattuk Jacob Wolftól, hogy a forrásai szerint csacsi hamarosan a Splyce-hoz csatlakozhat. Azóta többször megkerestük a magyar toppost, de nem mondhatott semmit. Időközben kiderült, hogy biztosan nem a Schalke-ban folytatja a jövőévet, –így viszont egyre valószínűbbé vált a Splyce-os igazolás.

Hivatalos: Vizicsacsi nem a Schalke-ban folytatja jövőre!

Gyengén indult az év, jól sikerült a második fele, és szomorúan végződött a VB-t megelőzően. Lehet, hogy Vizicsacsinak elég volt egy év?

Viszont, ami késik, az nem múlik és végre örömmel jelenthetjük be, hogy meg van Vizicsacsi új csapata; 2019-től a Splyce színeiben játszik majd a LEC-ben:

A Splyce volt az a szervezet, aki épphogy bejutott a LEC 2019-be, mivel már el is búcsúztak a LoL-tól, –de végül a Riot két csapatnak mégsem fogadta el a jelentkezését, így bent maradhattak. Egyelőre úgy is fest a roster, mint akik még fel sem fogták, hogy bent maradhattak a ligában, mivel eddig csak annyi biztos, hogy Nisqy már NA-ben játszik, így helyette egy újonc, Humanoid játszik majd miden, a mai bejelentéssel pedig a felső ösvény is gazdára talált Vizicsacsi személyében. KaSing már az exceL tagja, így helyette is új játékost kell keresni, míg Xerxe és Kobbe pozíciója bizonytalan. Reméljük, hogy nem hozott rossz döntést Csacsi, és ismét ott tud lenni a legjobbak között!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!