Hivatalos: Vizicsacsi nem a Schalke-ban folytatja jövőre!

Hivatalos: Vizicsacsi nem a Schalke-ban folytatja jövőre!

Gyengén indult az év, jól sikerült a második fele, és szomorúan végződött a VB-t megelőzően. Lehet, hogy Vizicsacsinak elég volt egy év?

Kiss "Vizicsacsi" Tamást leginkább Unicorns of Love játékosként ismertük és szerettük meg. Három hosszú évet húzott le ennél a szervezetnél, ami jövőre már nem lesz ott a megújult LEC-en (League of Legends European Championship). Már azt nehezen szokták meg sokan, hogy idén megvált a rózsaszín meztől és kék-fehérre váltott, amikor a Schalke 04-hez igazolt.

Európai midest igazolhat megint a Cloud9, Európába pedig koreai dzsungeles jön!

Most már biztos, hogy ez a legkaotikusabb átigazolási szezon. Európai mides és koreai ADC megy Amerikába, koreai dzsungeles jön Európába. Mi jöhet még?

Így persze megnőtt a Schalke 04 magyar rajongóinak száma, hiszen Vizicsacsi továbbra is az egyetlen magyar játékos a legmagasabb szinten, szorosan bluerzorral a nyomában, akinek talán most lehet a legjobb esélye bekerülni. Ha nehezen szoktuk meg az előző mezszín váltást, akkor bajban lehetünk, ugyanis egyes források szerint újabb átigazolásra készül Vizicsacsi. Egyelőre még nem megerősített, de nem ez lenne az első elpletykált átigazolás, elég csak az SKT volt lövészére, Bangre gondolni, aki végül valóban a 100 Thieves-nél kötött ki, vagy sOAZ-re, aki tényleg a Misfits-hez igazolt.

Ezek alapján pedig Jacob Wolf tweetje elég komoly súllyal bírhat.

Jacob Wolf szerint Vizicsacsi a Splyce-ba fog igazolni, vagyis a kék-fehéret ezúttal fekete-sárgára válthat. Ez pedig azt jelenti, hogy Odoamne, a jelenlegi román topos a szabad piacra kerül. Természetesen Vizicsacsit is megkerestük az ügy kapcsán, amire csak a következőket mondta sejtelmesen.

"Lehet igaz, lehet nem. Majd kiderül ;)"

Remélhetőleg a napokban már valami biztos is kiderül, hogy hol folytatja kedvenc magyar LCS játékosunk, illetve arra is kíváncsian várjuk, hogy mi lesz bluerzor sorsa? Vajon bekerül végre a legfelső ligába, amiért évek óta küzd? 

UPDATE: Ebben a percben erősítette meg a Schalke 04 is a Twitterén, miszerint Vizicsacsi már nem náluk folytatja jövőre!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!