Xerxe, Wolf és Ruin megtalálta a helyét, igazolt az SKT

A legnagyobb nevek fogynak, a top csapatokban már alig van üres pozíció. Folytatódik az átigazolási szezon!

Az átigazolási szezonban egyre fogynak az üres helyek a legnagyobb csapatoknál. A Splyce legutóbb hivatalosan is bejelentette Vizicsacsit, és nem sokkal később a dzsungeles személyére is fény derült.

Vizicsacsi hivatalosan is a Splyce csapatába igazolt!

Jacob Wolfnak igaza volt: a magyar toppos a Splyce-ban folytatja a LEC-ben.

Az amerikai e-sport szervezet Vizicsacsi mellett bejelentette azt, amire az egykori Unicorns of Love szurkolók annyira vártak. Ismét összeállhat a legendás Csacsi + Xerxe duó, ami elképesztően jól működött néhány évvel ezelőtt. Andrei "Xerxe" Dragomir még mindig szemtelenül fiatal és hatalmas tapasztalata van a legmagasabb szinten. Mindenképp jól járt a Splyce, hogy sikerült megtartania Európa egyik legjobb dzsungelesét.

Lee "Wolf" Jae-wanról már keringtek a pletykák az interneten, hogy Törökországba igazolhat az SKT veterán támogatója. Végül Wolf maga cáfolta meg ezeket a kijelentéseket, de ez csak egy hatalmas átverés része volt. Hivatalosan is a Bahçeşehir SuperMassive csapatában láthatjuk majd a világbajnok játékost a következő szezonban.

Akik követték az egykori EULCS-t, ma már LEC-et, azoknak ismerős lehet Kim "Ruin" Hyeong-min neve. A GIANTS és az SK Gaming felső ösvényese is Törökországban harcol majd új csapatával, a 1907 Fenerbahçe Esporral a minél jobb helyezésekért.

Egy kisebb igazolás történt még a napokban: az exceL Esports leigazolta Marc "Caedrel" Robert Lamontot. A brit játékos számos csapatban megfordult az elmúlt évek során; legutóbb az H2K csapatában próbált meg tisztesen helytállni az EULCS-ben.

Végül az SK Telecom T1 is húzott egyet, amikor elvitte az edzői pozícióba Lee "Zefa" Jae-mint, az egykori kiváló lövészt. GorillA oldalán 2014-ben a NaJin White Shield mezében pont az SKT-t győzték le a Koreai Regionális Döntőben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!