Mithy hazatért: összeállt az Origen

Újabb átigazolások történtek a világ minden pontján. Mutatjuk a részleteket!

Legutóbb Törökország került a középpontba, mivel Wolf és Ruin is a török ligában folytatja. Ha lemaradtatok volna a részletekről, pótoljátok be minél hamarabb!

Xerxe, Wolf és Ruin megtalálta a helyét, igazolt az SKT

A legnagyobb nevek fogynak, a top csapatokban már alig van üres pozíció. Folytatódik az átigazolási szezon!

Az események tovább pörögnek Európában, az Egyesült Államokban és Koreában is. Az Origen készen áll a következő szezonra, mivel hivatalosan is bejelentették Jonas "Kold" Andersent, aki a dzsungeles pozíciót foglalja el és Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguezt, aki a Team SoloMid csapatától érkezik a támogató posztra. Vezetőedzőnek André "Guilhoto" Guilhotot nevezték ki, aki az előző szezonban a Schalke 04 csapatát irányította.

A tengerentúlon az előző szezonban gyengén teljesítő Counter Logic Gaming került a hírekbe, ugyanis egy év után elváltak az útjaik a dzsungeles Kim "Reignover" Yeu-jinnel. Egyelőre még nem tudni, hogy a koreai játékos hova indul tovább, de a jobb csapatok kiadó helyei lassan elfogynak.

A világbajnoki esélyesnek tartott Gen.G csúnyán leszerepelt a csoportkörben, ezért hatalmas átépítésekbe kezdtek. Elküldték Harut, CoreJJ-t, Ambitiont, Crownt és Mongot, leigazolták Peanutot és az elmúlt nap Kim "Roach" Kang-huit is. A felső ösvényes játékos az elmúlt években a Kongdoo Masters csapatát erősítette, amivel a Koreai Challanger bajnokságban próbált maradandót alkotni, több-kevesebb sikerrel.

Egy kisebb hír a Misfits háza tájáról. Az edzői stábhoz csatlakozott Lee "PoohManDu" Jeong-hyeon, aki korábban az SK Telecom T1 csapatát erősítette játékosként és edzőként is. Ezzel az igazolással a Misfits gyakorlatilag készen áll a 2019-es szezonra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!