Hirdetés

Nem jött össze a G2 elleni meccs, kiesett a HellRaisers

Sziky | 18/12/06 14:34
Cikk mentése

Majdnem megvolt a világelső, aztán kikaptak egy gyengécske francia csapat ellen.

Hirdetés

Nagyon jól kezdett a HellRaisers Dániában; gyors és könnyű győzelem a Renegades ellen és egy borzasztó szoros meccs az Astralis ellen ami végül a dánok győzelmével ért véget. Alsó ágról folytatta a küzdelmet ANGE1 és csapata, de sajnos nem tudták megugrani a G2 állította akadályt.

Hajszálon múlt az Astralis elleni győzelem a HellRaisers-nek - EPL 1. nap

Sziky | 18/12/05 10:56 Remek meccsekken szurkolhattunk kedvenc játékosainknak, csapatainknak az EPL döntőjének első napján. Többnyire a papírforma érvényesült, de azért egy-két meglepetést is láthattunk. A G2 és a BIG labdába sem tudott rúgni szinte, a HellRaisers pedig majdnem az év egyik legjobb ajándékát hozta el a szurkolóinak. Nézzük mik történtek tegnap.

Pedig minden esélye meg lett volna a HR-nek, remek formában játszottak a világelső Astralis ellen, a G2 pedig hónapok óta gyengélkedik, de ha csak az EPL offline döntőjét nézzük akkor is elszenvedtek már egy csúnya vereséget a Liquid-től, majd a brazil INTZ ellen se sokon múlt a meccs. Ennek ellenére a Bo3-as összecsapáson a franciák bizonyultak erősebbnek. Pedig jól indult már az első pálya Dust2 is. A félidei 10-5-ös vezetést a HR még tovább tudta növelni a második játékrészben, aztán a G2 mintha akkor döbbent volna rá, hogy nincsenek bekapcsolva a monitorjaik, 12-3-ről zárkózott fel, majd fordította meg a pályát, ami végül 13-16-os G2 győzelemmel zárult.

Szerencsére a HR nagyon okosan játszotta meg a vétókat; saját választású pályának Inferno érkezett, ami a G2 egyik legrosszabb pályája. Ennek megfelelően szépen is alakult a mérkőzés a HellRaisers szurkolók számára, a G2 ugyan megnyerte mindkét pisztolykört, a kettő között nem sok esélyt adott a HR ellenfelének, 11-4-es támadó oldal után, sikerült a forcebuy körük, így gyors 5 körrel le is zárták Inferno-t, 16-5-re.

A mérkőzés utolsó pályája az az Overpass volt ami a számok alapján szintén a HR-nek kedvezett. Bár sikerült DeadFox-éknak jobban kezdeni, az egész pályára igaz volt, hogy egy-egy hosszabb, 3-4 körös HR időszakot követően visszatudott vágni ugyanígy a G2, és fordítva. Az első félidő a lehető legszorosabb eredménnyel , 8-7-es G2 vezetéssel zárult és bár a második játékidőben sikerült a HellRaisers-nek 13-9-ig menetelnie, a francia többségű csapat a pálya utolsó köreire nagyon összekapta magát, zsinórban 7 kört is bevédett, így 13-16-os G2 győzelemmel ért véget Overpass.

A HellRaisers így 9-12. helyen zárta az ESL Pro League 8. szezonjának döntőjét Odenseben, a G2 következő ellenfele pedig a Renegades lesz. Ha nem akarsz lemaradni a mérkőzések magyar nyelvű közvetítéséről, adj egy pacsit a követés gombnak a Magyar Esport TV Twitch csatornáján.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?