Hirdetés

Google Play Best of 2018: az idei év legjobb mobiljátékai

Loemifar | 18/12/06 13:10
Cikk mentése

A rajongók és a Google is megszavazta a legjobb Google Play játékokat. Mutatjuk az eredményeket!

Hirdetés

A Google Play Best of 2018 díjátadóján a legjobb alkalmazásokra a rajongók és a Google is leadhatta a szavazatát. A játékok között tarolt a PUBG Mobile, de a Tencent Games címe mellett más ígéretes projektek is megérdemlik a figyelmet. Mutatjuk a győzteseket!

Legjobb játék

A PUBG Mobile abszolút győztesként elvitte a rajongók és a Google szavazatait is. A Fortnite hiába érkezett meg Androidra, az Epic Games nem tudott megegyezni a Google-lel, ezért kizárólag a kiadó weboldalán keresztül tudjuk leszedni mobileszközeinkre a 2018-as év legnépszerűbb battle royale játékát. A PUBG kihívók hiányában bezsebelhette a díjakat és ez érthető is. Pörgős, izgalmas és optimalizált. Ennél többet nem kívánhatunk egy mobiljátéktól, –annak ellenére, hogy az ellenfelek többsége a gép által irányított karakter.

További kategóriák

A "Legjobb játék" mellett további kategóriákban hirdettek győzteseket, amik közül több cím is ismerős lehet azoknak, akik rendszeresen látogatják a Google Play áruházát.

Legkompetitívebb játékok

Leginnovatívabb játékok

Legjobb egyszerű (casual) játékok

Legjobb indie játékok

A listán kaland-, akció-, puzzle-, szimulátorjátékokat is találtok, így nyugodtan szörfözzetek a Google Play áruházban, ha valami új élményt keresnétek!

Ti melyiket pörgetitek a díjazott játékok közül?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?