Képeken az új skinek és a drasztikusan megváltozott pálya is

Fergeteges outfitekkel köszönti a hetedik szezont az Epic Games!

A mai napon beköszöntött a hetedik szezon, a patch és vele együtt rengeteg újdonság érkezett. Tényleg annyi, hogy felsorolni is alig lehet; repülő, csomagolópapírok amik fegyver vagy jármű skineknek használhatóak, rengeteg tárgyat vaultolták, –de inkább nézzétek meg a saját szemetekkel a magyar nyelvű patch note-ban!

Repcsik, fegyverskinek, jeti és egy tonnányi Vault - beteg jó lesz a 7. szezon!

Heldeus | 18/12/06 10:10 Végre valahára elérkeztünk a hetedik szezonhoz, bődületes mennyiségű újdonságot kaptunk az Epic Games-től, nem is kezdenénk el véletlenszerűen kiemelni egy-egy példát, inkább nézzük is meg, hogy mi mindent tartalmaz a frissítés: megérkezett az X-4 Stormwing repülő, reworkölték a lufikat. Öten férünk el benne: négy utas és egy egy pilóta használhatja. Található rajta egy Mounted Machine gun, –de vigyázat, túlmelegedhet!

Most viszont itt vannak a skinek. Az adatbányászok ezúttal is azon vannak, hogy elhozzák őket nekünk minél hamarabb. Nézzük is először a Battle Pass kinézeteket, –ezekhez kép és videó is van természetesen!

Most pedig jöjjenek a leakelt Item Shopos skinek és egyéb tartalmak.

A pálya jelenleg így fest:

Terület nevekkel együtt egy kicsit rosszabb felbontásban:

Egyelőre ezek a skinek érkeztek, –sajnos az adatbányászok nehézségekbe ütköztek, az Epic Games ismét próbálja elzárni tőlük az információkat, így új utat kell találniuk.




Emellett kaptunk egy listát is a közelgő kinézetekről, amikbe a fentiek például benne sincsenek:

Megérkeztek a csákányok és egyéb finomságok is:

Az újdonságok sora tehát még nem ért véget, az új tartalmak bármikor érkezhetnek, cikkünk folyamatosan frissül, ne menjetek sehova!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!