Egy

Egy "átlagos" két és fél órás Shudderwock meccs: világrekord lenne?

A népszerű streamer Dane, valószínű a világ leghosszabb Hearthstone mérkőzését játszotta. De mi lehet ennek az oka?

Megjelent az új kiegészítő és a kezdőktől kezdve, a streamereken át, a profi kártyásokig mindenki próbálgatja a legőrültebb kombókat a 135 új kártya segítségével. Gonk kombóját már részletesen bemutattuk, próbáljátok ki, amíg nem javítják a furcsa interakciót!

Íme a Rastakhan's Rumble egyik első OTK kombinációja, a "Gonkers"!

Sensevida | 18/12/05 16:42 Tegnap este végre valahára hivatalosan is megjelent a Rastakhan's Rumble és 135 új lap érkezett a Hearthstone-ba, amik minden bizonnyal felforgatják majd a játék aktuális metáját, legyen szó a ladderről vagy az arénáról. Az elmúlt néhány hétben mi is rengeteget foglalkoztunk a kiegészítővel és az előre leleplezett kártyákkal, legutóbb pedig a LvL Up Esports játékosainak elemzését hoztuk el nektek.

A sokak által utált –de legalább ugyanennyi játékos által imádott– Shudderwock Shaman is fejlődött. Dane a népszerű videós és streamer, ezúttal elhagyta a Wild formátum komfortos paklijait és átcsapott rank 25 Standard játékossá. Ez az alacsony rank ne riasszon el senkit, mert ez a Shudderwock verzió ugyanerre a produkcióra képes akár legenden belül is. A lényege a koncepciónak, hogy a Da Undatakah felveszi a Battlecry képesség után a Plated Beetle Deathrattle effektjét, amit a Shudderwock, vagy Shudderwockok is folyamatosan megkapnak, ha nem sül be a kombó. Miután felkerült a Beetle +3 armort adó Deathrattle képessége a Shudderwockra, a Grumble kisütése után azonnal felkerül a páncél az arcunkra, mivel a visszakerülés során a Deathrattle aktiválódik.

Undatakah Shudderwock Shaman

Kód: AAECAaoICvsM08UCnccCq+cCw+oCp+4C7/cCmfsCi4oDlooDCoEE9QT+BbIGx8ECm8sC6uYC8+cCxfMC+/4CAA==

Erre a kombóra épített Dane, amikor az Elemental Mage ellen elkezdődött a mérkőzés. Az elképesztően hosszú animációk és a fatigue miatt azonban elképesztő mértékben elhúzódott a meccs. Majdnem két óra harminc percig tartott, amikor végre megunta a szenvedést a Mage, aki addig partner volt a rekorddöntésben és megölette magát a már 17-et sebző fatigue damage-dzsel.

Készítsétek a popcornt és a kólát, mert ez hosszú menet lesz!

 

Nektek mennyi ideig tartott a leghosszabb meccsetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!