Nézd az Esport1 közvetítését és nyerj Honor Play okostelefont!

Nézd az Esport1 közvetítését és nyerj Honor Play okostelefont!

December 7-9 között nevezhettek az élő adásban a nyereményjátékra!

A világ legnívósabb ligarendszerű CS:GO versenyének végső szakaszához érkeztünk, ahol csupán 6 csapat maradt az eredeti 16 bejutóból! Az esemény nagyságán felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy szeretnénk egy nyereményjátékkal kedveskedni nektek!

December 7-én 16 órától induló közvetítésünktől egészen a vasárnapi döntő végéig él a lehetőség a nevezésre! A nyeremény pedig nem más, mint egy Honor Play okostelefon.

És hogy tudok nevezni?

1. Először is kövesd élőben az Esport1, a Magyar Esport TV twitch csatornáján az ESL Pro League mérkőzéseit.
2. Minden lejátszott pálya végén a kommentátorok a szünetben meghirdetik a jelentkezést a nyereményjátékra.
3. Jelentkezni úgy tudsz, ha beírod a !raffle parancsot, amikor arra a kommentátorok jelzést adnak! Néhány percig tart csupán a jelentkezés, szóval feszült figyelemmel készüljetek a parancs beírására!
4. Ha lejárt az idő, akkor a kommentátorok kisorsolnak egy nevet, aki bekerül a "döntősök kalapjába". Ha nem kerültél be elsőre, akkor se csüggedj, hiszen a következő pálya után újból megpróbálhatod!
5. A "döntősök kalapja" azt jelenti, hogy vasárnap este a verseny végeztével ezekből a nevekből fogjuk kisorsolni azt a személyt, aki hazaviheti a Honor Play okostelefont!
6. Ha a döntőn kihúzott győztes nincs jelen a streamen, és sehogy sem tudjuk vele felvenni a kapcsolatot, akkor addig húzunk, amíg egy olyan győztest nem találunk, aki elérhető! Szóval mindenképpen tartsatok velünk a döntő után is!

Bővebb információkért olvasd el ezen a linken található szabályzatunkat. A szabályzat és a feltételek nem ismerése a ti felelősségetek, ezért mindenképp olvassátok el!

A mai nap menetrendje (a műsorváltozás jogát fenntartjuk):

  • 16:00 - Renegades vs Mousesports
  • 19:50 - Liquid vs Natus Vincere

Szombati menetrend:

  • 16:00 - Astralis vs Renegades/mousesports
  • 19:50 - MiBR vs Liquid/Na'Vi

Vasárnapi menetrend:

  • 16:00 - Nagydöntő
  • Sorsolás a Nagydöntő után

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Kövess Minket!