Jó az nekünk, hogy ingyenes a CS:GO, –és ha igen, akkor miért nem?

Jó az nekünk, hogy ingyenes a CS:GO, –és ha igen, akkor miért nem?

Ingyenes a CS:GO, –ezúttal a teljes játék, és bárki számára.

Ezúttal nem az új pályáról és az új Battle Royale módról lesz szó, hanem a mikulás által elhozott CS:GO frissítés második sarkalatos pontját fogjuk megnézni, –vagyis, hogy ezentúl teljesen ingyenes lett a játék. A free2play és a CS:GO eddig sem voltak ismeretlenek egymásnak, hiszen ingyenesen eddig is ki lehetett próbálni a játék augusztus óta, de az a verzió nem működött online, annak aki újoncként érkezne a játékba tökéletes alap volt, kitudta próbálni az alap mechanikákat, megismerhette a pályákat. Ezúttal azonban teljesen ingyenes lett a játék bárki számára.

Megérkezett a CS:GO Battle Royale és ingyenes lett a játék!

Uacute;j láda, egy teljesen új mód és még ingyenes is lett a CS:GO.

Nincs semmilyen megkötés, semmilyen el nem érhető menü vagy játékmód, –kérdés, hogy ez mennyire volt jó döntés? Internet szerte felkelések és lázadások alakulnak, de nem a Birodalom, hanem a Valve ellen. A legtöbben azonnal temetik a játékot legfőképpen a csalókra hivatkozva. Eddig is komoly gondok volt a CS:GO-ban (és az összes többi online játékban is kb) a csalók miatt, a legtöbben úgy gondolják, hogy mivel mostantól ingyenes a játék még inkább megugrik majd a becsületes játékosok életét megnehezítő csalók száma. Az sem igazán ad okot a boldogságra, hogy a már megszokott prime account rendszer továbbra is él, de ezentúl 14 euróért bárki megveheti magának a prime profilt.

Persze a profi játékosok és elemzők, kommentátorok is elmondták rövid véleményüket, legtöbben örülnek a frissítésnek, ugyanakkor a MIBR irányítója FalleN például nem tudta még eldönteni, hogy milyen véleményt alkosson, a HellRaisers kapitánya ANGE1 pedig kéri vissza a régi, jól megszokott játékát. Az új frissítés kapcsán azonban újra felmerült az is, hogy hol vannak már a 128 tickes MM szerverek, illetve egy átdolgozott rank rendszer? Reméljük legközelebb valóban azokról a hírekről tudunk majd beszámolni amik ezeknek az érkezéséről szól. Ugyanakkor fontos megjegyezni hogy érdemi vélemény kialakulásához nem pár órának, hanem pár hétnek kell eltelnie. A csalók létszáma valóban aggasztó lehet, –de ne legyünk naivak, aki csalni akart, eddig is egyszerűen rávásárolt egy új CS:GO-ra kb. 4000 forintért, attól mert ingyenes a játék, nem feltétlen fog radikálisan megemelkedni a csalók száma.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!