5. évforduló: ingyenes Company of Heroes 2

5. évforduló: ingyenes Company of Heroes 2

Néhány napig ingyenesen behúzhatjátok a 2013-as év egyik legjobb stratégiai játékát, a Company of Heroes 2-t!

A világháborús stratégiai játékok közül kiemelkedik a Relic Entertainmnet fejlesztő csapat által megálmodott és a SEGA menedzselésében kiadott Company of Heroes 2. Az RTS műfajon belül nehéz jó címeket találni, –ezért is érdemes minél hamarabb lecsapnotok a CoH 2-re Steamen!

A játszható nemzetek közül csak kettőt kapunk meg az alapjátékban, a többit akciósan lehet DLC-k formájában hozzáadni a játékhoz. Az első élmények eltántoríthatják az egyszerű (casual) gamereket, mivel kihívás teljesíteni a legegyszerűbb pályákat is. Hiába jelent meg már több, mint öt éve, a grafika még mindig szemet gyönyörködtető és a II. világháború részletekbe menően megelevenedik a képernyőnkön. A küldetések során az orosz és német csapatokat irányíthatjuk a keleti fronton, a külön megvásárolható tartalmakban kapjuk meg a brit, amerikai és a Wehrmacht nyugati hadtestét, teljesen új missziókkal együtt. Vannak a játéknak hibái, amelyek főleg a történetvezetésben és a cselekményben mutatkoznak meg, amik talán túlságosan pozitív felhanggal mutatják be a nácik szörnyű tetteit.

A játékot kizárólag Steamen tudjátok behúzni, de az óra ketyeg! Hétfőig van lehetőségetek a könyvtáratokhoz adni és utána örökre megmarad a fiókotokban. A DLC-k 75 százalékos kedvezménnyel szintén behúzhatóak, ha szeretnétek még teljesebb élményt kapni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!