A szezon folyamán elkezd olvadni a jéghegy, –de már most láthatjuk, hogy mi van benne!

A szezon folyamán elkezd olvadni a jéghegy, –de már most láthatjuk, hogy mi van benne!

Szinte még meg sem érkezett a legújabb szezon, de a játékosoknak már sikerült belebújniuk a jéghegybe.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a hetedik szezon, ami ezúttal a szokásosnál is drasztikusabban változtatta meg a tájat. A pálya dél-nyugati részét egészen Tilted Towerig beborította a hó, emellett pedig egy gigantikus jéghegy is becsapódott, ami kényelmesen el is helyezkedett, Polar Peak néven. Természetesen a kilógó kastélytornyok is megmaradtak, –így könnyen tippelhettük azt, hogy lentebb az egész épület vár majd minket.

A jéghegybe viszont nem látunk bele szabad szemmel, de nem is a Fortnite közössége lenne, ha néhány információdementor már nem kezdte volna el tüzetesen vizsgálni Replay módban a hegyet. A fájlok között is turkáltak egy kicsit, és megtaláltak pár olyan sort, amik arra engednek következtetni, hogy minden frissítés során a jéghegy egy kicsit olvadni fog, így egyre többet látunk majd magából a kastélyból. Természetesen eléggé felelőtlen munka lenne, ha nem csinálták volna már meg előre a kastély nagy részét, így viszont a Replay módban egy kis trükközéssel bejuthatunk a föld alá, ahol egy lélegzetelállító látvány fogad minket:

I glitched inside Polar Peak (in replay) from r/FortNiteBR

A grandiózus könyvtárban több mindent is észrevehetünk, de falon lógó szimbólum egyértelműen azt mutatja, hogy ez a Tier 100-as skin, tehát az Ice King kastélya. Ami érdekes, hogy az épület mellett apró házakat is láthatunk, amik egyelőre nincsenek befejezve, tehát már biztos, hogy nem idén, de még a januári hónapban is necces, hogy leolvad odáig a hegy. Könnyen lehet, hogy egy egész falut rejt a jégtakaró, de az is előfordulhat, hogy ez csak a hatodik szezon térképéből ott maradt házak maradványai. Akárhogy is lesz, az egyértelmű, hogy a szezon témája az olvadás lesz, de ahogy ismerjük az Epic-et, hamarosan még más egyéb furcsaságok is megjelenhetnek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Cover: Happy Power

Kövess Minket!