Egy hiba miatt a világvégére is eldobhat az új Zip Line

Egy hiba miatt a világvégére is eldobhat az új Zip Line

Eddig még megúszta az Epic a hibákat a hetedik szezonban, de most lehet, hogy egy hotfixre lesz szükség.

A hetedik szezonnal rengeteg újdonság érkezett a Fortnite-ba, így nagy összeggel fogadtam volna arra, hogy az első 24 órában ki kell venni valamit a játékból vagy éppen érkezik egy komolyabb hotfix. Szerencsére ezt a fogadást elbuktam, hiszen még a szerverek is csak késődélután kezdtek kicsit köhögni, amikor is komoly ping problémákat észleltek a játékosok. Ezt relatív gyorsan megoldotta az Epic, a repülővel vagy éppen a téli tájjal pedig semmi probléma nem volt; minden úgy működött, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Vagyis majdnem minden, hisz a Zip Line-ok hibája, ritka ámbár igen komoly bug, amire csak ma jöttek rá a játékosok. Egyelőre senki sem tudja, hogy mi is történik pontosan a Zip Line-on való utazás közben, de sokan úgy vették észre, hogy a bug akkor fordul elő, ha valakit éppen a Zip Line-on fektetnek le, akit a csapattársai később felszednek. Ekkor jelentkezik általában az alább látható hiba:

Glad ziplines are working as intended from r/FortNiteBR

Ahogy láthatjátok, minden egyes ugrás után visszateleportálodik egy Zip Line-ra, majd spammelés közben még a pályáról is kilövi karakterünket. A hiba nem életbevágó, hisz Solo-ba egyáltalán nem is jelentkezhet, –így könnyen lehet, hogy a jövőheti frissítésig ez benne marad a játékba. Érdemes tehát figyelni és nem meglepődni azon, ha egyszer a tengerben kötünk ki.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!