Párosan szép az élet: legendképes Even Pirate Rogue

Párosan szép az élet: legendképes Even Pirate Rogue

A sokak által várt Even Pirate Rogue-ot sikerült tökéletesítenie Monsantonak. A kiforratlan metában szó szerint hasít Valeera!

A Whizbang paklik között is megtalálhatjátok az Even Pirate Rogue egy elég kezdetleges változatát, de ha az eredményekre mentek, akkor inkább Monstanto verzióját pörgessétek.

Megújultak a Whizbang paklik: borzalmastól, az egész jóig

Tizennyolc paklit kapunk egy legendary áráért. Azért még így sem rossz üzlet, hogy nem a legjobb deckekből sorsol a gép.

A Team Genji profi Hearthstone játékosa hosszas tesztelés után repesztett egy 20-5-ös statisztikát egészen a legend rankig. Mutatjuk Monstanto és Valeera közös művét!

Monstanto's Legend Even Pirate Rogue

Kód: AAECAaIHBrcEigfCzgL27ALN9ALWjAMMtAGZAu4GiAfnB9vjApboAt/vAqL3As+JA86MA9uMAwA=

A pakli több módon is képes a győzelem behúzására. Az egyik, az elképesztő tempo, amit az egy manás Hero Powerrel és a rengeteg olcsó kalózzal generálni tudunk. A második körben szinte mindig lesz játékunk, a negyedik körben a Corpsetaker és az Elven Minstrel fokozhatja a nyomást. Nagyon drága lapok beillesztésével nem igazán próbálkozott Monstanto, mivel nincs rá szükségük az esetek legnagyobb részében. Ami maradt, az két legendás lény: Lich King az összes Even pakliban kötelező, a Captain Hooktusk a kalóz szinergia miatt kihagyhatatlan.

A másik út, ami az elsőből építkezikm a Cannon Barrage körül forog. Ha sikerül felépíteni egy fenyegető asztalt, akkor nem csak a lényektől kell tartania az ellenfelünknek, hanem a kezünkből érkező ágyúk armadájára is. Mivel a nulla manás lapok párosnak számítanak a Combo lapok aktiválásában segítségünkre lehet a Backstab is. Laphúzásokban gyengének tűnhet a deck, de a Minstrel és a Cursed Castaway általában elegendő utánpótlást biztosít az elhúzódó mérkőzéseken is.

Monstanto szerint őrületesen erős a pakli, de unalmas vele a játék. A 20-5-ös győzelem/vereség arány önmagáért beszél és valószínű, hogy mivel mi nem "Monstantok" vagyunk, akkor az élvezeti faktor is megugorhat. A kiegészítő elején járunk, –ezért nem szabad belevágni a felesleges költekezésbe–, de ha szeretnétek egy izgalmas és új paklit, mindenképp próbáljátok ki a fenti Rogue verziót.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!