Áprilisban jön az eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat - videó

Áprilisban jön az eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat - videó

A 11. része a sorozatnak egy nagyon durva és kíméletlen trailerrel mutatkozott be a The Game Awards 2018-on.

A Mortal Kombat 11-et a The Game Awards 2018-on mutatták be először nagyközönség számára, a trailer pedig igazán brutálisra sikeredett. A sorozat legújabb része 2019. április 23-án jelenik meg, valamint január 17-én egy közösségi esemény kapcsán további részleteket is felfednek.

A videóban Dark Raiden és Scorpion élet-halál harcát figyelhetjük meg. Raiden ugyebár az előző epizód végén változott meg, sötét elméje révén bárkit elpusztít, aki a Földet veszélyezteti. Vele szemben az emberi alakban feltűnő nindzsa áll, –e ez egyelőre nem tisztázott, hogy csak skin vagy valóban ebben a formában lesz része a játéknak. Miután azonban a villámok istene végez vele, szellemként visszatér és megbosszulja halálát.

A trailer végén egy ismeretlen karakter is feltűnik, valószínűleg folytatják Ed Boonék az X-ben látottakat, miszerint új harcosokkal egészítik ki a már meglévőket.

Valódi gameplayt nem láthattunk még, azonban a Steamen feltűnt néhány screenshot is magából a játékból:


Kattints a képre a galéria megtekintéséért

A Mortal Kombat 11 egyik újítása ezúttal az "egyedi karakter variációk" (custom character variation) lesznek. A Mortal Kombat X-ben egy bunyósnak három különböző karakterváltozata létezett, és ezek különböző játékstílussal rendelkeztek. A testreszabható lehetőségek valószínűleg hasonlóak lesznek, mint az Injustice 2-ben látott Gear rendszer. Lényegében a játék RPG elemeket tartalmaz majd, ahol a harcosok statisztikáját és képességeiket felszerelhető eszközökkel lehet módosítani.

A játék előrendelhető, előrendelés esetén Shao Kahn –a Mortal Kombat 9 főellensége–, valamint béta hozzáférés (pontos időpont egyelőre nincs erről) jár bónuszként. A Mortal Kombat 11 megjelenik Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, és PC-re is.

MK 11 6 out of 6 image gallery

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!